Ljubav i seks

Dvije vrste brzinskog seksa koje treba da praktikujete

Dvije vrste brzinskog seksa koje treba da praktikujete
Foto: N.N. | Dvije vrste brzinskog seksa koje treba da praktikujete

Spavaća soba je sigurna luka za nježno i dugo vođenje ljubavi, ali ništa se ne može uporediti s trenutkom kad vas u sasvim neprimjerenom trenutku i na sasvim neprimjerenom mjestu obuzme požuda.

Seksolozi su se odavno složili da je seks na brzaka poželjan iz više razloga: zdrav je, prevencija je seksualne rutine i pravi pojačivač ega (jer vam partner poručuje: želim te sad i tu).

Kad bismo htjeli napraviti podjelu, možemo govoriti o dva tipa kviki seksa.

"Suludi kviki" je brzopotezni seks, kad vas obuzme luda želja da to učinite sad i odmah, ma gdje bili i kada svaka prepreka koja se nađe na putu samo pojačava uzbuđenje.

Suludi kviki na primjer se može desiti na prilično popularnoj plaži rano ujutro, kviki u liftu koji niste stigli ni da zaustavite, ili kviki u automobilu u garaži šoping centra.

Druga vrsta brzinskog seksa je "planirana kviki seansa", kad se dogovorite da se nađete i da imate seks u pauzi za posao ili na kuhinjskom podu nakon što završite ručak. 

Šta je važno imati na umu ako planirate kviki? Naravno, prikladnu odjeću. Obucite široku lepršavu suknju, s gaćicama koje se lako mogu skloniti u stranu, ili košulju koju će vaš dragi lako moći da raskopča. I uživajte!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije