Ljubav i seks

Evo šta doručak otkriva o vašim seksualnim apetitima

Evo šta doručak otkriva o vašim seksualnim apetitima
Foto: Pixabay | Evo šta doručak otkriva o vašim seksualnim apetitima
N.N.

Da li ste ikada čuli narodnu izreku: kakav na jelu, takav na djelu? Psiholozi tvrde da činjenica kako neko jede, odnosno kakve su mu jutarnje prehrambene navike, može otkriti i kakav je u krevetu. Da li je to zaista tako, provjerite sami!?

1. Kafa za ponijeti

Ujutro ti ne treba mnogo, ali svakako moraš da popiješ kafu. Bez toga ništa ne funkcioniše, tako da nećete izgubiti puno vremena, a usput „grabiš“ i svoj mini doručak. Slično je i u seksu, zato nećete imati problema ni sa seksom na jednu noć ili seksom „na brzaka“. Međutim, u novoj vezi trebaće vam mnogo više vremena da se otvorite, piše Krstarica.

2. Nešto slatko

Bilo da se radi o kroasanu ili palačinkama vaš početak dana mora da bude prijatan. Niste samo ekspert, već i pravi romantičar. Za vas seks definitivno uključuje dugu i nežnu predigru, a nakon seksa obavezna je i runda maženja.

3. Musli

Svako ko vas označi kao ekološki nastrojenu dosadnu osobu samo zato što najviše volite činiju muslija za doručak, apsolutno greši. U vama je još uvek malo dijete i to možete reći i u krevetu. Divlji ste i želite da živite i da se zabavite. Privlači vas avantura, zbog čega ne ograničavate seks isključivo na krevet.

4. Zeleni smoothie

Otvoreni ste za nove trendove, uvijek želite da iskusite nešto novo i bez problema ćete prevaliti dodatni kilometar do uspjeha. Vaša spremnost da izađete van zone komfora dobro će doći i vašem partneru. Malo vezivanja, seksi igračaka ili inspiracije iz Kama Sutre – otvoreni ste za sve, piše Miss7.

5. Jela od jaja

Uvijek je to isti sastojak, ali uvijek različita kreacija: rovito, tvrdo kuvano, kajgana sa slaninom, jaja Benedikt ili prženice. Niste jednolična osoba pa ako ste u dugoj vezi i osjećate se sigurno, rado ćete isprobati nove stvari.

6. Neki fini pekarski proizvod

Praktični ste, ali ponekad malo previše pragmatični. Volite da pravite nešto lijepo za sebe. Jako ste samopouzdani i šta želite – to i uzmete. Svako ko se upusti u seks sa vama može da doživi i nauči mnogo toga.

7. Uvijek isti doručak

Kriška hleba sa sirom/puterom/salamom/džemom/medom – šta god da čini vaš klasični doručak, svako jutro jedete istu stvar. Osim doručka, volite da i u krevetu bude vrlo jednostavno. Upražnjavate klasične seksualne poze poput misionarske, „doggy“ ili tzv. kašike – po mogućnosti sa dugogodišnjim partnerom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije