Ljubav i seks

Helen Miren otkriva tajnu 25 godina dugog braka

Helen Miren otkriva tajnu 25 godina dugog braka
Foto: Screenshot/Instagram/helenmirren | Helen Miren otkriva tajnu 25 godina dugog braka

Proslavljena britanska glumica Helen Miren u novom je intervjuu govorila o svojoj dugogodišnjoj ljubavi s rediteljem Tejlorom Hakfordom.

U braku su već 25 godina, a prije toga su se zabavljali čak deset godina. Otkrila je koja je tajna dugovječnosti i kako ni nakon toliko puno godina, ljubav između njih nije splasnula, prenosi B92.

Sinonim su za jedan od najdugovječnijih brakova u Holivudu, gdje je, dobro se zna, to ogroman uspjeh. Novoizabrana najljepša žena svijeta po magazinu Pipl , glumica Helen Miren i njen suprug u braku su dugih 25 godina.Novoizabrana najljepša žena svijeta po magazinu People, glumica Helen Miren i njen suprug u braku su dugih 25 godina.

Svakim novim pojavljivanjem u javnosti oduševe nas svojim simpatičnim zagrljajima, pogledima punim nježnosti i podrške te ljubavlju koja jednostavno ne blijedi. Koja je zapravo tajna srećnog i dugog braka, britanska je glumica otkrila u novom intervjuu.

Zadržati hobije i vlastite interese i nakon što uđete u brak je ključno. Važan dio ljubavi je održavati vlastiti identitet. Ne pretvarajte se da ste nešto što niste. Budite iskreni i autentični. Isto tako, vrlo je važno dopustiti svom partneru da bude ono što je – čak i onda kada vam se to možda ne sviđa.

Miren otkriva da je njen najdraži hobi šivenje, na staroj majčinoj mašini koju i danas posjeduje.

"Na braku treba konstantno raditi. Neprestano otkrivate, učite o osobi koju volite, koja vas ponekad potpuno iznenadi. Tokom tog procesa pronalazite hrabrost ili strpljenje ili velikodušnost za koju niste ni znali da posjedujete", rekla je.

Možda najljepši dio svog 25 godina dugog braka, slavna je glumica doživjela tokom poslednje dvije godine, kada je zbog pandemije bila prisiljena posao da stavi po strani i posvetiti se porodici i suprugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije