Ljubav i seks

Koje riječi najviše "pale" partnera u krevetu

Koje riječi najviše "pale" partnera u krevetu
Foto: Unsplash / Ilustrativna fotografija | Koje riječi najviše "pale" partnera u krevetu

Poljupci u vrat i kontakt očima neki su od glavnih podizača raspoloženja u krevetu, ali novo istraživanje koje je dokazao EdenFantasys.com pokazalo je da je definitivno najpoželjnije u krevetu čuti ove četiri reči, piše LadBible.

"Sviđa mi se to", pokazalo se kao nešto što ljude najviše "pali" u krevetu. Od 2.000 ispitanika čak 76% je reklo da u krevetu najviše voli da čuje takvo vokalno ohrabrenje od partnera. Kod muškaraca su te riječi definitivno prve na listi, dok su kod žena na drugom mjestu. Od toga ih jedino više uzbuđuju poljupci u vrat.

Grickanje uva i kontakt očima pokazali su se kao sljedeći najpoželjniji pokreti u krevetu, a 46 % ispitanika voli i kad se u seksualne igrice uvuku i seksualne igračke.

Istraživanje je pokazalo i da različite stvari uzbuđuju muškarce i žene. Muškarci više vole da oralno zadovolje žene, nego obrnuto. Čak 76% muškaraca reklo je da ih pali kada oralno zadovoljavaju svoju partnerku, dok je isto reklo 56 % žena. Od onih koje to ne uzbuđuje čak 23% žena je reklo da im padne raspoloženje za seks dok oralno zadovoljavaju partnera.

Nisu se složili ni oko analnog seksa. Pomisao na analni seks "pali" 52% muškaraca, za razliku od samo 19% žena. Za 57 % žena analni seks je totalni turn off.

Kao najveći turn on, što se neseksualnih faktora tiče, pokazao se dobar miris. Sljedeće je među neseksualnim faktorima maženje u krevetu.

Studija je pokazala i da je 37. godina života doba kad ljudi iskušavaju najviše toga u krevetu.

(Prva.tv)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije