Ljubav i seks

Koje žene su strastvenije u krevetu - brinete, plavuše ili crnke

Koje žene su strastvenije u krevetu - brinete, plavuše ili crnke
Foto: Unsplash/Katy Anne | Koje žene su strastvenije u krevetu - brinete, plavuše ili crnke
N.N.

Internet stranica za upoznavanje "IllicitEncounters.com" anketirala je hiljadu muškaraca i žena kako bi otkrili njihove seksualne navike, kao i stavove vezane za suprotni pol.

Brinete su najbolje ljubavnice, fantastične su u krevetu - reklo je njih 58 odsto.

Kad je sklonost nevjerstvu u pitanju 54 odsto smatra da su plavuše najviše sklone tome, dok je za brinete glasalo 26 odsto ispitanika, za crnke njih 12 odsto, a tek osam odsto je uvjereno kako su to crvenokose žene.

Najvažnija osobina da bi s nekim završili u krevetu je smisao za humor - reklo je 91 odsto ispitanih. Četvrtina žena priznalo je da bi spavale s muškarcem koji im nije toliko privlačan ako bi znao da ih nasmije. Tri četvrtine žena i 63 odsto muškaraca je otkrilo da su im najbolji ljubavnici bili očajni plesni partneri.

Više od trećine ispitanika (36 odsto) otkrilo je da su se sramežljivi ljudi s kojima su izlazili pokazali kao sušta suprotnost kad su se našli iza zatvorenih vrata - sva sramežljivost je nestala.

Istraživanje je pokazalo, ono što već manje više znamo, da muškarci razmišljaju o seksu više nego žene, piše Daily Mail.

(B92)

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije