Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Mislili da im za bebu treba samo brak, ne i seks

Mislili da im za bebu treba samo brak, ne i seks
Foto: Image by Free-Photos from Pixabay | Mislili da im za bebu treba samo brak, ne i seks
N.N.

Rejčel Hirson, medicinska sestra i akušer iz Velike Britanije, naslušala se svega i svačega tokom svoje karijere duge 40 godina.

Ona je odlučila da napiše knjigu o bizarnostima koje je čula, a jedna od najzanimljivijih situacija bila je ona u kojoj je morala da uči o seksu supružnike koji su joj došli.

"Bili su u braku već nekoliko godina, ali nikako nisu mogli da dobiju djecu. Ljekar opšte prakse zaključio je da oni u stvari i ne znaju kako se djeca prave, a moj posao bio je da se pobrinem da to nauče. Iskreno su vjerovali da bebe dolaze jednostavno kao rezultat toga što su vjenčani, nisu imali pojma ni o čemu. Poslije nekoliko mojih posjeta, nisu mogli da se odvoje jedno od drugog", prisjetila se.

U svojoj opsežnoj karijeri vidjela je svakakve vrste bizarnog seksualnog ponašanja, kao što je, na primjer, čovjek koji je bez pardona masturbirao pred njom, prenosi portal "24sata".

"Jednom sam bila u posjeti bebi, čija mama je ranije bila u zatvoru. Dok sam sjedila sa tom ženom i njenim partnerom, krajičkom oka sam primijetila nepogrešivo ritmično pomijeranje ruke, ali sam se pravila da ništa ne vidim", opisuje.

Prisjetila se još jedne situacije.

"Tokom posete 18-mjesečnom djetetu, shvatila sam da ono zajedno sa svojom majkom živi u javnoj kući. Vodili su me do kuhinje, a na tom putu morali smo da prođemo pored salona sa lijeve strane. Taj salon je, očigledno, bio namijenjen za prostituciju - imao je samo bračni krevet, a ljudi su bili u njemu", navodi, prenosi "Sun".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije