Ljubav i seks

Muškarci gube glavu zbog njih, tri najpoželjnije žene Zodijaka

Muškarci gube glavu zbog njih, tri najpoželjnije žene Zodijaka
Foto: Pixabay | Muškarci gube glavu zbog njih, tri najpoželjnije žene Zodijaka
N.N.

Astrolozi kažu da muškarci sa ovim ženama žive bajku.

Ona će pretvoriti vaš život u najljepšu ljubavnu priču, oplemeniće vaš um, dušu i otvoriti nove poglede na život.

Lav

Kao djevojka i žena, ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od očiju drugih jer njenom veličanstvu nema premca. Obožavaćete je, osloniti se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni saputnik, prijatelj, drug u ljubavi i nevolji, osoba bez koje nećete moći da zamislite ni jedan dan.

Shvatićete i sami da vas niko neće voljeti iskrenije i realnije od nje, jer je njeno srce iskreno, nesebično i hrabro, a njen karakter, tijelo, izgled i glas biće vaša duhovna hrana i droga. Od vas će očekivati da budete pošteni i svoji, da je pazite i volite. Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva kao u ljubavi prema njoj. Ona je jedina osoba zbog koje slobodno napuštate sve što trenutno radite i s njom idete slijepo u nepoznato. Uz to ćete se nekoliko puta u životu preispitati da li to uopšte zaslužujete, a onda ne zaboravite da ovu dobrotu i ljepotu još uvijek treba da zaslužite i nagradite.

Strijelac

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte cio život, a dan kada prvi put poljubite ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda biće jedno od vaših najljepših uspomena. Ako ste imali sreće da vas žena Strijelac izabere i voli, na pola ste puta do raja. To će vam donijeti toliko uzbuđenja i pozitivne energije, da će vam trebati tri života da sve to potrošite. Ona će ispuniti vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njen pametan um i beskrajna kreativnost doneće potpuno novu svježinu u vaš život i zajednički rad.

Savršena kombinacija ljubavnice i prijatelja, ova divna i odana žena voljeće vas kao samog Boga. Od muškarca traži naklonost, nježnost, posvećenost i povjerenje, ali i spremnost da u svakom trenutku sa punim razumijevanjem svog avanturističkog duha zaplovi u bajkovitu avanturu. Zauvijek će proterati negativne misli, pesimizam i dosadu iz vašeg života, a ohrabriće vas i beskrajno voljeti.

Rak

Rak je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odano i privrženo, dama za primjer. Ona će potpuno promijeniti zakone fizike u vašem životu i okrenuće vam život naglavačke. Ona je u stanju da svaku kuću učini domom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života. U krevetu je istovremeno nježna, snažna, senzualna i nepredvidjiva.

Njena iskrena duša traži osobu koja zna da voli i koja će znati da razumije njene tihe uzdahe. Traži čovjeka koji će je podržavati i koji će se boriti sa njom u svim bitkama. Zauzvrat će vam dati cijelo svoje biće, ići će sa vama kroz raj i pakao ako treba. Savršena supruga, brižna i dobra majka, pleni svojim urođenim šarmom koji nosi kao prava dama, prirodno i spontano. Vrijedna je i svestrana, želi muškarca koji će biti snažan i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije