Ljubav i seks

Na ove muške laži žene često padaju

Na ove muške laži žene često padaju
Foto: Pexels | Na ove muške laži žene često padaju

Muško-ženski odnosi znaju da budu veoma komplikovani. Želje i emocije često znaju da se ne poklope, što dovodi do laganja, manipulativnog ponašanja i kalkulisanja. Bez obzira na to koliko ste inteligentni ili uspješni, emocije vrlo često znaju da nam pomute pravu sliku o nekome.

Prema nekim istraživanjima, muškarci su ti koji su skloniji laganju i manipulativnom ponašanju. Kada vas ne posmatraju kao osobu za ozbiljnu vezu ili mu niste prioritet onda će izgovoriti jednu od ovih rečenica.

"Još uvijek nisam spreman za vezu"

Ovu rečenicu ste sigurno već dosad čuli. Toliko se često izgovara da postaje jedan od čestih izgovora za izbjegavanje ozbiljne veze. Uglavnom je izgovaraju muškarci kada ih samo strast veže za određenu ženu. Ove riječi nećete čuti od osobe kojoj se zaista dopadate. Muškarci na ovaj način samo kupuju vrijeme i pokušavaju da ostvare svoje površne i kratkoročne ciljeve.

"Mnogo sam zauzet/imam previše posla"

U današnje vrijeme, kada je život dosta brži i pun obaveza, prirodno je da vaš partner neće uvijek imati vremena da vam se posveti. Ali, kada počnete da primjećujete da se vaša voljena osoba ponaša hladnije, radi više nego uobičajeno, ne postavlja vas kao prioritet ni kada je u mogućnosti - dobro razmislite o njegovom ponašanju.

"Nikada nisam upoznao djevojku kao što si ti"

Muškarci znaju da se žene zaljubljuju u ono što čuju. Ne padajte lako na slatkorječivost i osvrnite se na njegova djela. Kada žele da zavedu, mogu izgovoriti ovu rečenicu samo da bi ostvarili šta su zacrtali. Ne dozvolite da vas olako zavede, jer su velike mogućnosti da je ovu frazu izgovarao i drugim djevojkama.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije