Ljubav i seks

Naučnici: Ova tri prirodna trika "povećavaju" muški polni organ

Naučnici: Ova tri prirodna trika "povećavaju" muški polni organ
Foto: Ilustracija | Naučnici: Ova tri prirodna trika "povećavaju" muški polni organ

Operacije uvećanja penisa mogu da budu mnogo skupe, a kao i sve druge operacije nose sa sobom izvijesne rizike.

Na svu sreću postoji način da uvećate vašu muškost bez odlaska pod nož. Bar tako tvrde eksperti koji otkrivaju koja su to 3 prirodna načina da uvećate vaš penis potpuno prirodno.

Preporučuje se da promijenite neke životne navike. Gubitak tjelesne težine je odličan način da povećate vašu muškost. Gubitkom par kilograma možete da spriječite erektilnu disfunkciju, otkriva studija sa "Harvarda". Tako ćete spriječiti gomilanje masnih naslaga u donjem dijelu stomaka zbog čega vaš penis izgled avizuelno manje, piše "Dailystar", a prenosi "Telegraf.rs".

Drugi način da vaš polni organ izgleda veće jeste da skratite dlake sa intimnih dijelova tijela. Odsijecanjem dlaka sa vašeg tijela sprečavate da vam intimna regija izgleda zapušteno.

Vježbanjem gubite kilograme, ali zatežete i stomak. Time što ćete imati manji, ravan i mišićav stomak, ali i butine, vaš penis će izgledati daleko veće nego što zaista jeste.

Stručnjaci predlažu onima koji pate od anksioznosti zbog veličine penisa da potraže stručnu pomoć i posavjetuju se sa ljekarom. Obično se na terapiji radi na izgradnji samopouzdanja i prevazilaženju straha vezanog za seksualne odnose.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije