Ljubav i seks

Ova četiri horoskopska znaka imaju mnogo ljubavnika prije braka

Ova četiri horoskopska znaka imaju mnogo ljubavnika prije braka
Foto: Pixabay | Ova četiri horoskopska znaka imaju mnogo ljubavnika prije braka

Oni traže ljubav, pa je nalaze gdje god pogledaju.

Riba

Ribe se lako vežu i često ‘padaju’ na svakog ko im drži otvorena vrata ili im uputi kompliment od srca. Oni traže ljubav, pa je nalaze gdje god pogledaju. Zaljubiće se mnogo puta prije nego što pronađu osobu koja im je zapravo suđena, a to znači da će morati da pretrpe mnogo slomljenog srca i neizvjesnosti. Moraće da se podignu s poda i pokušaju ponovno, ali ne odriču se nade da će pronaći pravu osobu, jer će je jednog dana zaista upoznati. Ipak, prije toga će imati neke propale veze da nađu ono što su oduvijek tražili.

Vaga

Vage uvijek drže svoje srce otvorenim za ljubav, zaljubiće se u razne ljude tokom života jer u svima vide ljepotu. Zanemaruju njihove nedostatke, kako bi se fokusirali na vrline svake osobe koja im je u okruženju. Iako možda neko vrijeme neće sresti svoju srodnu dušu, njihovi će drugi odnosi i dalje biti nešto što će na kraju ipak cijeniti.

Shvataju da neko ne mora da bude stalni dio njihovog svijeta da bi bio važan jer su i privremene ljubavi jednako lijepe. Naime, sve su te ljubavi jednako ključne u oblikovanju njihove egzistencije. Vage se toliko žele zaljubiti da se to dešava stalno, ali ne mogu sebi da pomognu. Uživaju u društvu gotovo svih koje sretnu, tako da uvijek pronađu nešto što vole kod ljudi oko sebe.

Lav

Lavovi žele veliku, uzbudljivu romansu – i to će pronaći više puta u životu. Žele da se osjete željeno, pa uživaju u vremenu kada su stvari svježe, nove i uzbudljive. Lavovi će otići od pogrešne osobe nakon što se iskre stišaju, ali će stati uz pravu osobu čak i nakon što faza medenog mjeseca prođe.

Ali zato može proći neko vrijeme da pronađu osobu uz koju će se vezati i ostati u vezi godinama. Biće to osoba zbog koje se osjećaju posebno, čak i kada veza postane duga.

Blizanci

Blizanci moraju istražiti svoje mogućnosti jer ne znaju odmah kakav tip osobe im najviše odgovara. Moraju da pokušaju i pogriješe više puta i da izlaze s ljudima koji su možda i potpuno pogrešni za njih, kako bi shvatili kojim kvalitetama se dive i koje pritom ne podnose kod partnera.

Naime, treba im iskustvo koje će ih voditi dalje i omogućiti im da znaju koga traže. Iako će im možda trebati neko vrijeme da pronađu nekoga ko im odgovara, to ne znači da su njihove prošle ljubavi bile uzaludne. One im pomažu da preduzmu korake u pravom smjeru. Njihove prošle ljubavi uče ih važnim lekcijama o tome gdje treba da usmjere svoju energiju u budućnosti. Dakle, ne mogu da pronađu pravu osobu bez da ostvare veze s nekoliko pogrešnih, piše 24sata.hr.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije