Ljubav i seks

Ova tri znaka ne mogu bez seksa

Ova tri znaka ne mogu bez seksa
Foto: N.N. | Ova tri znaka ne mogu bez seksa

Prema astrolozima, Blizanci, Škorpija i Strijelac su znakovi kojima se teško suzdržavati od seksa, i ova tri znaka će najvjerojatnije odmah izgubiti u izazovu apstinencije.

To se ne odnosi samo na apstinenciju od polnog odnosa, već i od bilo kakvih seksualnih aktivnosti, naprimjer masturbiranja ili ljubljenja.

Ovakva vrsta izazova bila bi prigodna za Bika, koji je poznat po svom strpljenju, uprkos tome što voli fizičke aspekte odnosa. To bi takođe bio i vrlo lak zadatak za Raka, jer on iznad svega cijeni duhovne i emocionalne veze, ali i za Jarca koji ima disciplinu i samokontrolu.

Blizanci, Škorpiija i Strijelac skloni su igrati prema vlastitim pravilima i zbog toga vrlo lako dospiju u nevolje. Dakle, ovi znakovi bi najprije podlegli iskušenju i odustali od "celibat izazova".

Blizanci

Blizanci imaju mnogo različitih strana, i nikad ne znate što vas čeka s njima. Vrlo su pametni i znatiželjni, a kada je riječ o seksu, Blizanci vole flert, "prljave razgovore" i igranje uloga. Jednom kada su, 'stimulisani' mogu lako izgubiti osjećaj samokontrole.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, Škorpija bi vjerovatno bio prvi koji bi izgubio u "celibat izazovu". Škorpijom vlada Pluton koji se bavi seksom, opsesivnošću i svim "tabu" temama. Dakle, ako kažete Škorpiji da je nešto zabranjeno, oni će samo to željeti još više. Škorpija je takođerizrazito seksualni znak koji je ujedno i pravi zavodnik. Jednom kada vam ovaj "seksi", intenzivan i tajanstveni znak priđe, teško mu je odoljeti.

Strijelac

Strijelci su poznati po tome što su strastveni, spontani i zabavni. Vrlo su nezavisni i skloni su igrati po svojim pravilima. Upravo zbog toga što se Strijelac uvijek drži prirodnog toka stvari, baš zato bi izgubio u ovom izazovu. Naime, oni vole živjeti u trenutku. Dakle, ako se stvarno povežu s nekim koga smatraju privlačnim i osjete potrebu da ih poljube, oni neće o tome dvaput razmišljati, piše Bustle.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije