Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Ove dijelove ženskog tijela muškarci obožavaju

Ove dijelove ženskog tijela muškarci obožavaju
Foto: N.N. | Ove dijelove ženskog tijela muškarci obožavaju
N.N.

Većina misli kada su muškarci u pitanju da padaju samo na savršena, zategnuta, izdužena i ženska tijela bez mane. Ali prava istina je da oni zapravo vole neočekivane detalje, a najviše cijene prirodan izgled.

Kosa 

Njen miris i svježina kada nasloni svoje usne želeći da je poljubi. Način na koji ona pada preko očiju budi želju da je lagano rukom skloni iza vašeg uha, na koji se sjaji budi u njemu gotovo neizdrživu želju da rukom prođe kroz nju i uživa u njenoj mekoći. 

Oči 

"U njenim očima ljubav počinje" kaže pjesma. Oči žene zaista su čarobne i to bez obzira na sjenke i maskaru koje ženama daju sigurnost i samopouzdanje. Mislite li da je muškarcima važno da li nosite šminku? 

Koža 

Tako glatka i meka, kao da ga poziva na poljubac i nježan dodir. Upravo je koža jedan od razloga zašto bi muškarac radije provodio romantične trenutke sa ženom nego sa svojom bogatom kolekcijom filmova za odrasle. 

Ramena i zaobljenost ženskog vrata 

Ima nešto u ženinim ramenima i vratu što je muškarcima neodoljivo. Možda je to savršen oblik koji ih privlači da se približe, nježno naslone svoje usne i udahnu taj prirodan miris ženske kože. Ovaj dio ženskog tijela ujedno se smatra i erogenom zonom. 

Leđa 

Temelj svakog elegantnog držanja i gracioznog hoda je diskretna S linija leđa, za koju brojni muškarci ističu kako ih privlači više od dekoltea. Suptilno naglašena izrazom ili uskim komadom odjeće, čvrsta i lijepo oblikovana leđa su brojnim umjetnicima inspiracija, a muškarcima magnet privlačnosti.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije