Ljubav i seks

Ove tri stvari otkriće da ste imali intimne odnose

Ove tri stvari otkriće da ste imali intimne odnose
Foto: Unsplash/Ilustracija | Ove tri stvari otkriće da ste imali intimne odnose

Postoje znaci koji odaju ženu koja je upravo imala intimne odnose, kao i onu koja je zadovoljna svojim seksualnim životom.

Ove tri stvari otkriće vam, ako vas zanima, zadovoljnu ženu.

Privlačnija je

Ako vas jednog dana posebno privuče žena koju inače češće viđate, vjerovatno je uživala u seksu. Što su aktivnije, njihova tijela oslobađaju više feromona koji privlače muškarce. Analiza mnogih studija pokazala je da su žene znatno privlačnije muškarcima nakon seksa.

Raspoloženija

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Kolorado pokazalo je da redovni seksualni odnosi povećavaju samu percepciju sreće kod žena. U istraživanju je učestvovalo više od 15.000 ljudi, a pokazalo se da oni koji su imali seksualne odnose dva do tri puta nedjeljno imaju 55 odsto veću vjerovatnoću da budu srećniji u odnosu na osobe koje su duže bez ljubavnih iskustava.

Izgleda ljepše

Žena se nakon seksa osjeća, ali i izgleda ljepše. Tokom seksa se u tijelu dešavaju različite promene. Mišići se opuštaju i bolja je cirkulacija krvi u svim dijelovima tijela. Blago rumenilo u licu znak je dobrog zdravlja osobe, a pokazuje i viši nivo hormona estrogena koji se povezuje sa plodnošću žene, prenosi Borba.me.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije