Ljubav i seks

Ovih deset stvari muškarci primjećuju na ženama u krevetu

Ovih deset stvari muškarci primjećuju na ženama u krevetu
Foto: Pexels/Ilustracija | Ovih deset stvari muškarci primjećuju na ženama u krevetu

Seks je jedna od najintimnijih radnji koje možemo imati s nekom osobom i zbog toga je sasvim prirodno da brinemo o nizu različitih stvari.

Brinemo izgledamo li im dobro, primjećuju li te čudne strije ili misle da nismo dobri u krevetu. Jeste li se ikada zapitali šta muškarci primjećuju u krevetu? Primjećuju li zaista te male stvari koje žene zabrinjavaju? Evo koja je istina iza onoga što muškarci zapravo primjećuju u krevetu i treba li se zabrinuti.

Vaše mane: Da, vidi rolnice na stomaku, da, vidi strije, pa čak i vaše akne. Ali ne govori ništa jer ga nije briga za te sitne nesavršenosti. Vi ste mu dovoljno dragi da ima seks s vama i to zapravo sve govori. Vi ste divni u njegovim očima.

Vaša stegnutost: Zapravo je jako rijetko vidjeti istinski opuštenu vaginu, ali možete poboljšati svoj stisak tamo dole putem Kegelovih vežbi ako ste pod stresom zbog toga.

Vaša "donja’ frizura": To je naročito istinito kada se pruža oralni seks. U najmanju ruku, istuširajte se i uredite dole. To će učiniti stvari prijatnijim za njega i vas.

Vaša reakcija na njihove mane: Primjetiće ako rukama pređete preko njegovih ožiljaka ili akni. On zna, i do neke je tačke prilično uobičajeno vidjeti muškarca kako polako postaje vrlo svjestan toga, a samim time i nesiguran. Zato, ako možete, zanemarite i njegove mane. Niko od vas dvoje nije savršen.

Koliko vam se sviđaju: Žele da znaju da su poželjni i žele da znaju da želite da budete s njima. Ako izgledate kao da upravo idete kod zubara, primjetiće to i povući se.

Koliko uživate u seksu: Muškarci primjećuju koliko stenjete, izvijate leđa, ali i vaše orgazme. Ali, oni i uživaju u tome. Ako ne pravite mnogo buke ili samo pravite izraze lica koja izgledaju dosadno, vjerovatno više neće htjeti da spava s vama.

Posebne vještine: Znate onu nevjerovatnu stvar koju možete da uradite sa svojim jezikom? Da, primjetiće to, obožavati, a i sjetiti se toga kasnije kad budu razmišljali o vama. Ako ste prava rok zvezda u krevetu, nemojte se suzdržavati: uvijek će čuvati tu uspomenu… i pokušati ponovo da spava s vama.

Vaša omiljena ‘mjesta‘: Svaka žena je drugačija. Muškarac će htjeti da zna šta volite, gdje volite da vas dodiruje i sve moguće fetiše koje biste mogli da imate.

Vaš trud: Muškarci ponekad završe sa ženama koje se jednostavno ne trude previše u krevetu. Ako želite da budete nevjerovatni u krevetu, preuzmite inicijativu i učinite stvari kako biste mu ugodili. Zaista ne traže puno, samo da pokažete da ste zainteresovani i voljni da učestvujete.

Emocije koje imate nakon seksa: Muškarci žele da se osjete dobro nakon seksa. Oni žude za intimnošću i maženjem baš kao i vi. Ako do toga ne dođe, moguće je da više neće htjeti da spava s vama ili se neće osjećati najprijatnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije