Ljubav i seks

Ovo su znakovi da vas partner vara

Ovo su znakovi da vas partner vara
Foto: Pixabay | Ovo su znakovi da vas partner vara

Otac troje djece iz Britanije (40), koji krije svoj identitet iza pseudonima "Crni pastuv", priznao je da je "švrljao" tokom cijelog svog 11 godina dugog braka i otkrio je koji su najvjerovatniji pokazatelji da vaš partner "ima drugu".

Za svoju bivšu suprugu kaže da je mogla da bude mudrija u pogledu njegovih vanbračnih aktivnosti, jer, kako otkriva za Njujork post, postoje očigledni obrasci ponašanja koje je mogla da uoči, da je željela.

"Istina je da svi ostavljamo tragove i ako niste pravi profesionalac u tome, velike su šanse da ćete ostaviti 'mrvice' iza sebe", priznao je ovaj serijski preljubnik, upozoravajući da supruga često slučajno može naletjeti na dokaze da je muž vara.

Evo na šta treba da pripazite:

Slijedite "tehnički trag"

Prvo, Crni pastuv kaže da će muškarac varalica ostaviti "tehnički trag", jer je gotovo sigurno da se dopisuje sa ljubavnicom ili ljubavnicama putem telefona ili laptopa. On ističe da čak i ne morate da "njuškate" po e-pošti ili SMS-ovima, već će partner iznenada postati izuzetno zaštitnički nastrojen prema svom telefonu ili kompjuteru, ako tamo ima sačuvanih inkriminirajućih dokaza.

Odjednom je postao radoholičar

Žene bi trebalo da postanu sumnjičave ako se njihov muškarac iznenada zalijepi za svoje uređaje pod maskom radnog projekta ili odjednom počne duže da ostaje na poslu.

"Važno je uzeti u obzir širi kontekst, odnosno da li stvarno postoji značajan projekat na poslu, da li je nedavno promijenio posao ili ulogu... Iako je važno ne donositi prebrze zaključke, posmatranje obrazaca i traženje nedoslijednosti može pružiti važne uvide", ističe preljubnik.

Smanjen seksualni nagon, bez objašnjenja

Smanjenje muškarčeve želje za seksom još je jedan znak i značajna crvena zastavica.

"Mnogi činioci, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju, mogu uticati na intimnost", kaže Crni pastuv, ističući da samo smanjenje libida ne znači nužno da je muškarac nevjeran, ali kada su te promjene u intimnosti popraćene drugim sumnjivim ponašanjima, one mogu biti zlokobnije", dodaje.

Zaboravljanje važnih datuma

Zaboravljanje značajnih datuma poput vašeg rođendana ili godišnjice još jedna zabrinjavajuća okolnost i znak da se udaljava od vas.

Pratite trag novca

Još jedan sumnjiv znak odnosi se na finansije, jer se dokazi o aferi često mogu uočiti u bankovnim izvodima. Iako mnogi preljubnici mogu koristiti sopstvene kreditne kartice kako bi prikrili svoju potrošnju, ipak će se sumnjive naknade vjerovatno na kraju pojaviti i na zajedničkim računima.

"Finansije u vezama mogu biti složene, a ponekad ti troškovi mogu biti opravdana iznenađenja ili lična uživanja, međutim, dosljedan obrazac neuobičajenih troškova može biti upozoravajući", izjavio je.

Nedoslijednost u priči

Sagovornik Njujork posta savjetuje ženama da obrate pažnju na bijele laži i nedosljednosti u bilo kojoj od partnerovih priča.

"Ako primijetite da se muči da održi priču, često mijenja detalje priče ili se brani kada je suočen sa nedosljednostima, možda ima još nešto ispod površine", upozorio je.

Stalno izvinjavanje

Na kraju, Crni pastuv savetuje ženama da budu oprezne ako njihov muškarac počne iznenada da se izvinjava za sve i svašta. Kaže da je to znak da je muškarac varao i da osjeća grižu savjesti zbog svog ponašanja.

"Mogao bi da postane neobično pažljiv, da vas obasipa poklonima, komplimentima ili privrženostima iz vedra neba", objašnjava.

Ova prekomjerna kompenzacija može biti pokušaj ublažavanja lične krivice ili odvraćanje vaše pažnje od bilo kakvih sumnji koje biste mogli imati, prenosi "Politikin magazin".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije