Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Pet eksperimenata za vrhunsko uživanje u seksu

Pet eksperimenata za vrhunsko uživanje u seksu
Foto: Ilustracija | Pet eksperimenata tokom seksa za vrhunsko uživanje
N.N.

​Ako su vam sve igrice u krevetu dosadile i ne znate na koji drugi način da vratite strast u zajedničku postelju, imamo savjet za vas.

1. Popis 'prljavih' želja

Većina žena se stidi kada treba da priča o svojim seksualnim fantazijama. Ako se prepoznajete u tome, imamo prijedlog za vas. Uzmite papir i zapišite sve skrivene želje koje i dalje niste probale u krevetu i sa partnerom bacite kockice. Ko dobije veći broj ima pravo da bira fantaziju sa papira, piše Cosmopolitan.hr.

2. Seks napolju

Ponekad promjena okruženja može i te kako biti podsticajna za seks. Zato, zaboravite na udobnost vašeg kreveta i pozovite vašeg partnera malo u prirodu. Naravno, izaberite piknik daleko od očiju drugih, neka u prirodi budete samo vas dvoje.

3. Dominacija

Potčinjenost vas često može uzbuditi. Kravata, marama i seksi lisice mogu vam poslužiti kako biste začinili seks. Vi ste u ovoj priči dominantne, a on mora udovoljiti svim vašim željama.

4. Igračke i ostala pomagala

Jedan od prijedloga za zagrijavanje atmosfere pod jorganom svakako je korištenje različitih seks igračaka. Opustite se, sada nije trenutak da budete stidljive. Vrijeme je da prestanete da se igrate same sa njima i počnete u paru.

5. Igra skrivača

Stavite svom dragom povez na oči, a vi se sakrijte negdje u kući. Čekajte ga, naravno, u nekoj seksi pozi. Ostavite mu sitne tragove, dijelove odjeće, govorite tihim glasom kako da vas pronađe. Nakon traganja, nagrada će biti i više nego slatka!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije