Ljubav i seks

Pet ideja za ukusniji i uzbudljiviji seksualni život

Pet ideja za ukusniji i uzbudljiviji seksualni život
Foto: N.N. | Pet ideja za ukusniji i uzbudljiviji seksualni život

Ako mislite da u čarapicama ne izgledate seksi, vrijeme je da pronađete najseksi par ikad!

U igru ubacite - jastuk

Dodavanje jastuka u igru, odnosno podmetanje jastuka na prava mjesta može začiniti stvari - poboljšati ugao penetracije i povećati osjećaj.

Ostavite čarapice na sebi

Jedno ludo istraživanje pokazalo je da nošenje čarapa tokom seksualnog odnosa pomaže u regulaciji tjelesne temperature, a što povećava osjećaj tokom seksa i olakšava postizanje orgazma. A ako mislite da u čarapicama ne izgledate seksi, vrijeme je da pronađete najseksi par ikad

Nabavite vibrator

Zašto bi vibrator bio rezervisan isključivo za vaše solo igrice? Uključite ga u svoj redovni seksualni život između vas i vašeg partnera. Nemojte ga stavljati u rupe za koje niste dobili dopuštenje, ali ga slobodno prislonite uz njegove mošnice

Zašto biste imali seks isključivo u spavaćoj sobi? Isprobajte na kauču, pod tušem, u kadi, na podu, u autu, u parku, moru... Mogućnosti je bezbroj, a sve izvan vaše seksualne rutine rezultovaće leptirićima u stomaku, uraganima uzbuđenja i eksplozivnim orgazmima!

Dajte novu ulogu modnim dodacima

Upotrebite kravatu za vezanje ruku, ili nogu, ili kao povezac za oči. Ili kao rekvizit tokom seksi striptiza samo za njegove oči. Ograničenje fizičkih sposobnosti i percepcije samo doprinosi uzbuđenju.

(NN/cosmopolitan.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije