Ljubav i seks

Plastični hirurg napravio "savršenu ženu", pa je zaprosio

Plastični hirurg napravio "savršenu ženu", pa je zaprosio
Foto: Printscreen/Instagram/veronicamatlock | Plastični hirurg napravio "savršenu ženu", pa je zaprosio
N.N.

Predložio joj je mnogobrojne plastične operacije, a onda ju je, na prvom sastanku, i zaprosio.

Sve je počelo kada je Veronika otišla da poseti plastičnog hirurga Dejvida Metloka kako bi imala vaginoplastiku nakon rođenja ćerke. 

Dejvid joj je tad predložio da napravi takozvani "Wonder Woman makeover", odnosno niz plastičnih operacija, prenosi B92.

Od tada joj je uradio brazilsko podizanje zadnjice, vaginoplastiku i labioplastiku, liposukciju brade, ruku i nogu te botoks. 

Prije nego što je upoznala Dejvida, Viktorija je imala tri operacije grudi.

"Prihvatila je sve što sam joj predložio, čak i brak", kaže Dejvid, koji je Veroniku zaprosio na njihovom prvom sastanku. Nakon mnogobrojnih operacija, Veronika kaže kako je "hodajuća reklama za suprugov posao".

Dejvid je takođe imao mnogobrojne plastične operacije, poput ubrizgavanja implantata u bicepse, tricepse, listove i pločice, kako bi dobio svoj željeni izgled.

"Samo sam htio da svoje tijelo dovedem do izgleda koji s vježbama i dijetama nisam mogao da postignem", objašnjava on.

Iako je Dejvid ohrabrivao i podsticao Veroniku na brojne operacije, ona tvrdi kako ju je on volio i prije svih operacija.

"Znam da me Dejvid voli jer kada sam ušla u njegovu kancelariju imala sam desetak kilograma više, a on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled", kaže Veronika.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije