Ljubav i seks

Pokušao da ponizi komšinicu zbog glasnog seksa, nije mu ostala dužna

Pokušao da ponizi komšinicu zbog glasnog seksa, nije mu ostala dužna
Foto: Image by stokpic from Pixabay | Pokušao da ponizi komšinicu zbog glasnog seksa, nije mu ostala dužna

Komšija se požalio na zvukove jedne komšinice koje 'proizvodi' u trenucima strasti porukom koju je ostavio u ulazu, ali ona mu nije 'ostala dužna' te je na Twitteru objavila šta joj je napisao. Komentatori su imali razne ideje...

Seks bi trebalo da bude privatna stvar pojedinca, ali u zgradama s tankim zidovima ponekad i intimne stvari postaju javne. Upravo je to slučaj žene koju je komšija pokušao da postidi zbog glasnog seksa.

Korisnica Twittera objasnila je da je nakon strastvene noći s partnerom dobila ljutitu poruku jednog od komšija koji ju je zamolio da prestane 'vrištati poput svinje', prenosi "Mirror".

Britanka s nadimkom "sharpbyname8" objavila je tu rukom pisanu poruku namijenjenu njoj, otkrivši da je najprije bila šokirana, ali odlučila je to sve gledati sa duhovite strane.

"Molim vas možete li prestati vrištati kao svinja dok se j***te u kasne sate. Svima nam je muka od toga!", stoji u njoj, a potpisana je sa 'komšije'.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Odlučila je da mu odgovori, napisavši 'Baš mi je žao, ja sam mislila da zvučim kao biljna esencija žene, ali očigledno nije tako'.

Otkako je objavljena na Twitteru, poruka je dobila više od 21 hiljadu lajkova i 1.100 proslijeđenih tweetova. Takođe su napisani brojni komentari ljudi koji je podržavaju.

Jedna osoba je napisala: "Barem komšija ima manire, to mu se mora priznati, rekao je 'molim vas'.

Drugi je komentarisao: 'Jednom sam imao stan u kojem je komšija ispod mene redovno lupao drškom metle po plafonu kada bih imao odnos. Pokušavao sam se šaliti na račun toga, no istina je da mi je zaista kvario doživljaj.

Dotična žena koja je nazvana 'svinjom' kasnije je priznala da se zbog te bilješke osjećala 'neugodno'.

"Koliko god se šalim s tim, sada sam itekako svjesna. I osjećam se neugodno", napisala je, prenosi "24sata.hr".

Ali, Twitteraši su je pokušali utješiti s porukama poput 'Ljubomorne komšije su takva gnjavaža', na šta je ona odgovorila: 'Oni misle da nisam čula njihovih 4 minuta seksa u 21 sat u petak, jer meni seksa ne nedostaje i nisam ljubomorna'.

Treći je priznao da je i ranije imao sličnu situaciju sa komšijama i složio se da je to teško riješiti. Jedna žena je predložila kako da se našali s komšijama kojima smeta što se drugi seksaju tako da im se pošalje primjerak knjige 'Kama Sutra' da pokušaju i sami otkriti čari seksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije