Ljubav i seks

Postavio skrivenu kameru i snimio djevojku kako ga vara

Postavio skrivenu kameru i snimio djevojku kako ga vara
Foto: Screenshot | Postavio skrivenu kameru i snimio djevojku kako ga vara
N.N.

U videu objavljenom na TikToku, anonimni muškarac objasnio je kako mu je bilo lako da nabavi malu kameru, koja izgleda kao USB utikač. Naime, već neko vrijeme je sumnjao da ga djevojka vara, ali nije imao dokaza.

Tada je odlučio da postavi skrivenu kameru u njihovu kuhinju i gleda šta se događa dok on nije tu.

U videu je rekao i da su u vezi već šest godina.

Nakon što je instalirao kameru, otišao je iz stana i autom se odvezao dalje niz ulicu, a na svom smartfonu uživo je pratio šta kamera snima. Uskoro je imao šta da vidi.

Njegova cura ušla je u stan s muškarcem, a uskoro su se počeli i ljubiti.

Zgrožen onim što je vidio, poslao je snimak svojoj curi i napisao joj da je među njima gotovo te da spakuje svoje stvari.

"Uzaludno potrošenih šest godina mog života", dodao je na kraju.

Ipak, među 2,5 miliona onih koji su pogledali video bilo je i onih koji nisu vjerovali da je snimak prava, piše "The Sun".

Neki su rekli da se radi o dobroj glumi, a drugi su dodali da je ona sigurno vidjela kameru i onda mu je tako htjela podmetnuti.

Bilo je i onih koji su tražili da objavi njen odgovor kako bi bili sigurni da se radi o pravom snimku, ali on to nije napravio, prenosi "24sata.hr".

@mrsurveillance

Rule #1: If your girl's name is Ashley.. run. Link in bio if you want to catch a cheater. #cheater #toxic #cheatersgettingcaught

 original sound - Mr. Surveillance

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije