Ljubav i seks

Poza 69 je prošlost, sada je 77 novi izazov

Poza 69 je prošlost, sada je 77 novi izazov
Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash | Poza 69 je prošlost, sada je 77 novi izazov

Seks položaj 77, kažu seks znalci, nova je 69 poza. Dobio je naziv po tome kako se tela partnera sjedinjuju tokom seksualnog odnosa, ali ne brinite... Ne treba da imate akrobatske vještine da biste mogli da uživate u ovaj vreloj pozi.

Stari, opštepoznati položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne morate biti žena od gume ili cirkuski akrobat. Sličan je "položaju kašike", odnosno dobio je naziv po tome kako se tijela partnera spajaju dok su im tijela u tom položaju. Da biste postigli ovu numeričku ekstazu, lezite oboje na bok tako da je partner iza vas i gledajte oboje u istom smjeru.

Potom stavite obje noge oko gornje noge muškarca, a kad on uđe u vas, krenite zadnjicon prema njemu. Onda samo ispružite lagano noge pod uglom od 45 stepni, ali ostanite "zapetljani". Bokovi su stalno na istoj visini i polako ih savijajte – tako da upravljate tokom događaja, piše Miss7.

Zvuči komplikovano – ali u praksi je puno jednostavnije nego ovako "na papiru". U tom položaju stimuliše se direktno G-tačka, Jednostavno isprobajte taj položaj – čak i ako vam tela neće izgledati poput dvije sedmice - prijaće vam čak i dok se samo "namještate".

Dragi položaju 69, konkurencija ne spava! Šta očekivati nakon položaja 77? Možda 88? E, to bi bilo zanimljivo!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije