Ljubav i seks

Rumunka silovala taksistu

Rumunka silovala taksistu
Rumunka silovala taksistu

Rumunskog taksi vozača iz grada Tulča izbola je seksualno opsjednuta djevojka, koja liči na Anđelinu Džoli, nakon što je odbio da je zadovolji treći put.

Nikolaj Stan je rekao policiji da ga je zanosna tridesetogodišnja Luminita Perijok natjerala pod prijetnjom nožem da ima seks s njom.

"Nakon što sam prevezao neke namirnice za nju, zamolila me da joj pomognem da odnese kese u stan. Djelovala mi je kao inteligentna žena. Kada smo stigli pred vrata nagovorila me da uđem u kuću. Kada sam ušao rekla mi je da želi imati seks sa mnom, izvadila je nož i rekla da ću biti njen rob te noći", tvrdi taksista, koji je otac troje djece.

"Mislim da nije navikla da je iko odbija jer je nakon mog odbijanja pobjesnila. Tada je uzela nož i natjerala me da se skinem i da spavam s njom", objašnjava Stan. "To sam učinio dva puta, ali nije bila zadovoljna i tražila je da opet ponovom isto. Kada sam odbio napala me nožem i prisilila na oralni seks. Iako sam to učinio ona me je ipak izbola."

Njegovi prijatelji su rekli da je Perijokova veliki obožavalac glumice Anđeline Džoli i stalno pokušava da liči na nju.

Rumun je uspio pobjeći od zanosne žene tako što se zabarikadirao u spavaćoj sobi i nazvao telefonsku liniju za pomoć. Ubrzo nakon toga policija ga je odvela u bolnicu pošto je imao nekoliko rasjekotina očito napravljenih nožem.

Stan kaže da mu je život postao naporan jer ga prijatelji stalno zezaju da je odbio predivnu dublerku zvijezde Holivuda.

"Postao sam lokalna zvijezda i svi sada pričaju o meni. Ali oni ne znaju zašto sam je odbio. Oni ne znaju kako je to kada vam pomahnitala žena maše nožem ispred lica", kaže on.

Taksista je objasnio da nije htio vršiti nasilje nad svojim napadačem jer bi onda ispalo da je on napastvovao Luminitu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije