Ljubav i seks

Savjeti za vođenje ljubavi na vrućini: Kocke leda pomažu

Savjeti za vođenje ljubavi na vrućini: Kocke leda pomažu
Foto: Ilustracija | Savjeti za vođenje ljubavi na vrućini: Kocke leda pomažu

Seks terapeutkinja iz Nju Jorka, Megan Fleming, dala je fantastične savjete za vođenje ljubavi po vrućinama. Nadamo se da će vam biti korisni.

1. Pod hladnim tušem

"Mislim da seks i voda nisu idealna kombinacija, kao što to izgleda u filmovima. Ali, ako u blizini imate tuš, bazen ili možda jezero, a napolju je vruće, iskoristite ih, jer to je stvarno jednostavan način da se ohladite tokom seksa. Zakoračite pod tuš, pustite hladnu vodu i bacite se na posao", kaže  Megan Fleming, seksualna terapeutkinja iz Nju Jorka.

2. Budite kreativni u pozama

"Ako obično vodite ljubav u misionarskom položaju, zaboravite na tu pozu tokom vrućih dana jer ležite jedan na drugom i proizvodite mnogo tjelesne toplote. Radije isprobajte pseću pozu ili obrnutu kaubojku, u tim pozama kontakt tijelima je sveden na minimum", objašnjava Fleming.

3. Zajednička masturbacija

"Dijeljenje seksualnih fantazija s partnerom može biti super uzbudljivo samo za sebe, ali, takođe, može se završiti zajedničkom masturbacijom. I to je prilika da pokažete partneru što vam se sviđa i kako vam se sviđa. Dokle god vam je udobno samozadovoljavati se jedno pred drugim, uzajamna masturbacija može biti zaista vruć način da uživate, a da se zapravo ne morate dotaknuti".

4. Kockice leda pomažu

Stavljanje kocke leda u usta proke oralnog seksa može potpuno promokeniti taj oskećaj. I kapanje ledene vode iz rastopljene kocke leda po nečijem tokelu isto može biti erotično.

Dodaje da ukoliko koristite seksualne igračke, možete ih staviti na kratko u zamrzivač.

5. Napravite promaju

Zamislite vaša znojava tijela i povjetarac koji ih rashlađuje.

Osim toga, ako ste pomalo egzibicionista, osjećaj užitka pojačaće neizvesnost da vas neko može vidjeti.

6. Iznajmite sobu u hotelu

Priuštite sebi jednu noć u finom, hladnom hotelu. Neka to bude vaš bijeg od vrućine koja se zavukla u kuću, ali i od svakodnevice. Klimatizovana hotelska soba unijeće više strasti u vašu vezu i dati vam osećaj kao da ste se tek upoznali.

7. Koristite čelične igračke

Po ovakvim vrućinama izaberite seks igračke izrađene od nerđajućeg čelika jer je to materijal koji će vas rashladiti, za razliku od plastike i silikona. Osjećaj hladnog metala na vrućoj koži samo će još dodatno uzburkati strasti.

8. Vodite ljubav u autu

Ako kod kuće nemate klimu ili je pokvarena, a u automobilu je imate, sve što treba uraditi je otići do vozila upaliti ga i uživati. Osim toga, ovo je pomalo avanturistički.

(kurir.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije