Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Šest pravila za bolji seksualni život

Šest pravila za bolji seksualni život
Foto: N.N. | Šest pravila za bolji seksualni život
N.N.

Želite pojačati seksualnu vatru u spavaćoj sobi? Uredite je prema Feng Shui pravilima! I zapamtite, spavaća soba ne smije služiti ni za šta drugo nego za seks - posebno ne za posao!

Pravilno pozicionirajte krevet

Strana kreveta na kojoj vam je glava trebalo bi da stoji uz puni zid, a noge ne smiju biti usmjerene prema vratima - naime, tako će energija jednostavno nestati dok spavate. Za pravu energiju spavaće sobe je - prema Feng Shuiju - najbolje kad krevet ugledate sa strane čim uđete u spavaću sobu. Što je više pozitivne energije u spavaćoj sobi, to je bolji seksualni život.

Nemojte stavljati ogledala na zid

Prema Feng Shuiju, ogledalo u spavaćoj sobi komeša energiju i čini je titravom. A to je za energiju - kao i za pozitivan seksualni život - vrlo stresno. Ako baš želite imati ogledalo u spavaćoj sobi, onda ga objesite iza vrata ili u ormaru.

Izbacite nepotrebne stvari

Kutije i razne stvari koje leže naokolo, a zapravo vam ne trebaju, sklonite iz spavaće sobe, stavite na tavan ili poklonite nekome. To vrijedi i za previše pokrivača, jastuka i posteljine. Razlog: zamisli da vi i vaš partner želite seks, ali prije toga morate još malo pospremiti sobu.

Izbacite elektronske naprave iz sobe

Računar, televizor, mobiteli: ako u spavaćoj sobi želite imati dobru energiju i romantično okruženje, onda tamo nema mjesta za elektroniku.

Uklonite uvelo cvijeće

Uvelo cvijeće zaslužno je za lošu energiju u spavaćoj sobi. Ako želite imati biljke ili cvijeće u sobi, svakako neka bude svježe.

Ostanite u ravnoteži

Pri tome ne mislimo da morate paziti da ne izgubite ravnotežu i padnete iz kreveta za vrijeme seksa. Naime, važno je da spavaću sobu uredite prema Feng Shui “uravnoteženim” smjernicama. Na primjer, sa svake strane kreveta ostavite jedan razmak od zida te sa svake strane kreveta stavite jednaki noćni ormarić, svjetiljku.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije