Ljubav i seks

Snimala reportažu u svingerskom klubu - pa im se pridružila

Snimala reportažu u svingerskom klubu - pa im se pridružila
Foto: Photo by Bicanski on Pixnio | Snimala reportažu u svingerskom klubu - pa im se pridružila

Sa uključenom opremom za snimanje, danska radio novinarka imala je seks tokom intervjua u svingerskom klubu gdje je snimala radio izvještaj o ukidanju restriktivnih mjera povezanih sa korona virusom.

Luis Fišer iz radio stanice "RADIO4" bila je u misiji da izvještava o ponovnom otvaranju kluba nedaleko od Kopenhagena nakon ublažavanja preventivnih mjera.

U izvještaju emitovanom ranije ove nedjelje, Fišer se čuje kako intervjuiše ljude u svingerskom klubu, a zatim im se i sama pridružuje u njihovim seksualnim igrama. Slušaoci mogu da čuju eksplicitne zvukove svog seksualnog odnosa dok postavljaju pitanja svom seksualnom partneru.

"Svingerska scena je prilično misteriozna", rekla je Fišer u intervjuu za novine "Jillands-Posten", rekla da želi da uspostavi povjerenje kod ljudi u klubu s kojim je razgovarala.

Direktorka programa Tina Kragelund pohvalila je njen predan pristup novinarstvu.

"Mislim da je sasvim u redu da naši novinari eksperimentišu sa novinarstvom na drugačiji način", rekla je Kragelund za danske novine. Uprava radio stanice prethodno je svom istraživačkom novinaru dala zeleno svetlo za seks u svingerskom klubu, naravno, ako je to željela.

Kragelund je rekla švedskoj televiziji "SVT" da njena radio stanica nema rezervisanost prema nečemu tako univerzalnom kao što je seks. Dodala je da su njeni novinari svoja iskustva često uključivali u druge izvještaje.

"Tako smo uspjeli da prodremo dublje u cijelu priču nego što bismo mogli, da smo bili samo puki posmatrači", rekla je ona.

Luis Fišer je rekla da su je neke kolege novinari kritikovali zbog prelaska granice, ali velika većina povratnih informacija koje je radio stanica dobila bila je pozitivna.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije