Ljubav i seks

Spavao s majkom svoje djevojke, shvatio to tek na porodičnom ručku

Spavao s majkom svoje djevojke, shvatio to tek na porodičnom ručku
Foto: Ilustracija | Spavao s majkom svoje djevojke, shvatio to tek na porodičnom ručku

Postoje mnoge stvari koje mogu da pođu po zlu kada upoznajete roditelje svog partnera ili partnerke, ali jedan mladić je podijelio priču o jednom od najgorih iskustava koje je moguće doživjeti kada idete da upoznate roditelje svoje djevojke.

Shvatio je da je žena koju je upoznao u baru i spavao s njom zapravo majka njegove djevojke.

"Imam 21 godinu i primijetio sam da je žena puno starija od onih s kojima sam inače spavao. Procijenio sam da ima oko 40, ali je izgledala jako dobro, pa sam pomislio da ću nešto i naučiti. Ali sve što sam na kraju naučio jeste da itekako možete požaliti", podijelio je mladić na "Redditu", a prenosi "The Mirror".

Bilo je to samo nekoliko mjeseci prije nego što je preko Tindera upoznao 19-godišnjakinju, s kojom je odmah 'kliknuo'. Počeli su da se viđaju i sve je išlo brzo, pa ga je uskoro pozvala kući.

"Ubrzo sam shvatio da se približavamo kući koja je slična onoj u kojoj se dogodio njegov posljednji 'bum'. Srce mi je stalo kad je moja prelijepa djevojka zastala i rekla: 'Evo nas, ovdje stanujem', pokazujući prema vratima iza kojih sam proveo jednu burnu noć", piše mladić.

Kaže kako je prvo rekao da je kuća jako lijepa i pokušao se uhvatiti za slamku pitanjem: 'Koliko dugo živiš ovdje?'.

"Otprilike cijeli svoj život, ja, moji roditelji, moje lutkice iz serije Li's sister i naš pas", odgovorila je djevojka.

Mladić je doslovno bio prestravljen time da joj mora reći istinu.

"Znao sam da su njeni kod kuće i da nema druge. Bila je šokirana kada je shvatila da se ne šalim, jer sam tačno znao kako joj se zove mama. Prvih nekoliko dana nakon toga bila je ravnodušna prema našoj vezi, pa je srećom razumjela i nije me napala zbog toga što se dogodilo, ali odmah smo se složili oko toga da se više ne možemo viđati", ispričao je.

Ali djevojka mu se zaista svidjela, što je kod njega bila rijetkost, pa mu je zapravo bilo jako teško, kaže. Dodaje da mu djevojka nije rekla ništa o tome kakav je brak njenih roditelja, a on se nije raspitivao.

"Ne znam ni kako je kuća prije nekoliko mjeseci bila slobodna. Jedino što znam jest da je to sr***", zaključio je.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije