Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti eksplozivnijom

Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti eksplozivnijom
Foto: N.N. | Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti eksplozivnijom
N.N.

Misionarska poza je definitivno najpopularnija seks poza. Ona nije previše zahtjevna, a pruža sjajan osjećaj i muškarcu i ženi. Međutim, baš zbog toga što je toliko poularna, ova poza često zna da bude veoma dosadna. To je razlog zbog kojeg parovi probaju različite poze, kako bi osvježili i uljepšali akciju u krevetu.

Međutim, ne morate da tražite novosti, dovoljno je da promijenite nekoliko stvari kako bi vaša misionarska poza pružila sasvim drugačije iskustvo.

Krugovi

Potrudite se da svojim kukovima pravite kružne pokrete kako bi bolje stimulisali vas i vašeg pantnera i kako bi napravili bolji užitak. Na ovaj način, penetracija i seksualni užitak biće mnogo prijatniji i bolji.

Trljanje

Trudite se da napravite oštar ugao kada je riječ o penetraciji. Ako se penis bude trljao i zidove vagine i klitoris, na taj način će užitak biti mnogo bolji.

Ubadanje

Tokom penetracije, muškarci bi trebalo da s vremena na vreme penis potpuno izvade, pa ga zatim ponovo vrate. Ovo će pružiti mnogu bolju stimulaciju polnih organa, a samim tim i bolji seksualni užitak.

Udar vepra

Nismo sigurni zašto se ova tehnika ovako zove, ali pružiće vam sjajno iskustvo. Dok vršite penetraciju, trudite se da se pomjerate u lijevu i desnu stranu i da vršite pritisak na zidove vagine.

(Guliver)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije