Ljubav i seks

Unesite uzbuđenja u vaš seksualni život

Unesite uzbuđenja u vaš seksualni život
Foto: N.N. | Unesite uzbuđenja u vaš seksualni život
N.N.

Seks vam je sjajan, ali ste isprobali sve što ste znali i mogli? Ne brinite, niste nezasiti i nije problem u vašem partneru, već je samo možda monotonija zakucala na vaša vrata.

Zato isprobajte još večeras neke sacjete koji će istog trenutka vratiti iskrice, leptiriće i strast u vašu vezu.

Seks u ormaru

Vjerovatno se pitate zašto bi bilo ko imao seks u ormaru? Ali odgovor leži u tome da vas nove lokacije tjeraju da isprobavate nove poze i tražite nove uglove. Kada vodite ljubav na različitim mjestima (u autu, kupatilu, kuhinji), zapravo postajete inovativni u načinu na koji stižete do orgazma i onda to svaki put predstavlja drugačije iskustvo.

Naopako ljubljenje

Sigurno se godinama već ljubite s partnerom na uobičajeni način, zato ovo predstavlja novinu. U početku veze najviše vremena provodimo ljubeći se s partnerom, ali kako vrijeme prolazi, ljubimo se sve manje i više se fokusiramo na sljedeći korak - seks. Kada poljubite svog partnera iz nekog drugog ugla vidjetćete da će vas to uzbuditi više nego inače. Na primjer, ako su vam glave sa suprotnih strana.

Napravite seksi plejlistu

Utvrđeno je da ovo zaista pomaže boljem seksualnom raspoloženju. Ljudi su skloni da psihički odgovore na određene okidače, kao i ostale životinje. Ako stalno slušate istu muziku prije seksa i to traje nekoliko mjeseci, ta muzika bi trebalo da vam pomogne da se opustite. Poznato je da muzika pomaže u teretani, zašto onda ne bi i u seksu? To je samo druga dimenzija seksa koja čini da se osjećamo intimnije, erotičnije pa čak pomalo prljavo.

Obrnuti seks

Ova neuobičajena poza ne mora biti zabavna samo gimnastičarima. Dok stojite na rukama sigurno ne pomišljate kako to može biti stimulativno, ali ipak je zanimljivo probati ovu pozu uz malo manje napora. Neka vaš partner jsedne na krevet, a vi ga obgrlite nogama. Dok vas čvrsto drži, ispružite se niz krevet tako da vam glava bude blizu njegovih stopala. Tako će se krv sliti u vašu glavu što će pojačati doživljaj, a da ne spominjemo koliko će on biti oduševljen pogledom koji se pruža na vaše grudi.

(NN/cosmopolitan.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije