Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Uz ove savjete razbuktaćete strasti još večeras

Uz ove savjete razbuktaćete strasti još večeras
Foto: N.N. | Uz ove savjete razbuktaćete strasti još večeras
N.N.

Kada ste u dugoj vezi, seks se ne dešava uvijek spontano. Monotonija i navika odrade posao i nema više one strasti sa početka veze. Bez brige, imamo dobre vijesti!

Sekspert Megan Flamming daje pet savjeta uz pomoć kojih ćete razbuktati strasti i mnogo češće se družiti sa partnerom ispod pokrivača.

Eksperimentišite

Kada probate nešto novo, opustite se i uživite u taj trenutak. Pokušajte to ponovo i vidite kakav je osjećaj. Utrošite više vremena na osjećaje koji vam prijaju i lagano ih prilagođavajte sebi.

Preuzmite inicijativu

Nerijetko se dešava da jedan partner češće želi seks od onog drugog. Ako ponekad zamijenite uloge i budete baš vi taj koji će da preuzme inicijativu, ravnoteža u vašem seksualnom životu biće ponovo uspostavljena.

Idite na spavanje u isto vrijeme

Ritual odlaska na spavanje sa partnerom ojačaće vašu vezu. Veće su šanse da ćete imati seks ako zavodljivo šapućete na jastuku dok ležite u krevetu.

Spavajte goli (barem ponekad)

Osim što je jako zdravo, spavanje bez odjeće učiniće čuda za vaš seksualni život. Dodir gole kože uzbudiće vašeg partnera i obezbijediti vam divlju noć ispod pokrivača.

Budite opušteni

Mnogo parova ima problem da otvoreno razgovara o seksu. Kod mnogih to često pređe u svađu, a iskren i smiren razgovor o onome šta volite da radite u krevetu, a šta ne može da učini čuda. Probajte!

(Ljepota&Zdravlje)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije