Ljubav i seks

Zaljubljeni ste u ovaj horoskopski znak? Dobro ga se pazite

Zaljubljeni ste u ovaj horoskopski znak? Dobro ga se pazite
Foto: Pixabay | Zaljubljeni ste u ovaj horoskopski znak? Dobro ga se pazite

Ne vole ozbiljne veze. Riječ je o Blizancima.

Ne vole da se osjećaju vezano i povućiće se ako osjete da ih neko guši. S obzirom na to da im je vreme izuzetno važno, mogu izbjegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragocjeno vrijeme.

Skloni su flertovanju i prevarama, jer im se stalno potrebno dokazivanje i obožavanje drugih ljudi da bi dizali svoj ego. U vezi žele samo najbolje jer je to ono što sami nude. U naletu besa po kući će letjeti stvari, ali će se nakon ove teatralne predstave izviniti i počistiti sav nered - kao da se ništa nije desilo. Vole kada su u centru pažnje i vrlo često previše vrednuju površne stvari.

Vrlo često se ne udubljuju previše i zbog toga se može desiti da pogrešno procjene nekoga ili određenu situaciju. Ovo je vjerovatno ujedno i najveća mana blizanaca. Ponekada će te morati da potrošite sate kako bi ih natjerali da promjene mišljenje jer mogu donijeti pogrešan zaključak za jako kratko vrijeme.

Raspoloženje im se može mijenjati kako vjetar dune i stalno preispituju svoje odluke, pod uslovom da su opšte uspjeli da je donesu. Stalno se preispituju i mogu biti velike cjepidlake. Zbog ovih osobina Blizanci su skloni anksioznosti.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije