Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Žene, obratite pažnju: Stvari koje nijedan muškarac ne želi čuti

Žene, obratite pažnju: Stvari koje nijedan muškarac ne želi čuti
Foto: Image by Med Ahabchane from Pixabay | Žene, obratite pažnju: Stvari koje nijedan muškarac ne želi čuti
N.N.

Divno je biti zaljubljen i voljeti, ali se žene često znaju naći u situaciji da su uvrijedile svog muškarca, ali isto tako ne mogu shvatiti zbog čega je on povrijeđen.

Postoji priličan broj stvari koje muškarci baš i ne žele čuti, a mi vam donosimo samo neke od tih stvari.

Gubiš kosu

Većina muškaraca gubi kosu s godinama i ne vole da ih se na to podsjeća čak ni kad su mladi. Kako biste se vi osjećali da vam muškarac kaže da ste se udebljali? I da trebate jesti manje čokolade?

Muškarci su obično osjetljivi po pitanju kose, čak i kada kažu da ih nije briga.

Neki čak imaju i noćne more zbog toga. Svaki muškarac želi imati gustu i jaku kosu, a ako mu kažete da je počeo ćelaviti, vjerovatno ćete povrijediti njegovu muškost.

Moramo pričati

Čim čuju ove riječi, muškarci odmah "izvlače antenu" i hvataju signale svih nevolja u atmosferi. Iako znaju da se nemaju potrebe osjećati krivima, ove riječi u njihovim ušima zvuče kao početak ogromnog problema.

Većini muškaraca ove riječi znače mnogo drame i suza koje oni, po svojoj genetskoj modifikaciji, ne mogu izdržati.

Takođe, većina muškaraca će pomisliti da ste pročitali neki ženski magazin te da pokušavate naći problem tamo gdje ga uopšte nema.

Ako postoji neki problem, onda o njemu trebate i razgovarati, inače ga nećete nikada riješiti, ali započinjanje konverzacije ovim riječima je velika greška.

Njegovi prijatelji

Njegovi prijatelji su nešto što veći broj žena baš ne voli. Mnogo žena misli da su oni loše društvo njihovom muškarcu. Ako vam se oni ne sviđaju i to im kažete, onda je to veliki problem. Sa druge strane, ako vam se sviđaju, vaš muškarac može postati ljubomoran i to je onda opet problem.

Uvijek je bolje vrlo pažljivo pričati o njima, ako želite vašem muškarcu reći nešto negativno o njegovom prijatelju ili više njih. I vi se možete naći u istoj situaciji kao on: kako bi se vi osjećali da on stalno kritikuje vašu prijateljicu ili da je stalno previše hvali?

Uvijek se ovako ponašaš

"Uvijek se ovako ponašaš" i "Nikad se nećeš promijeniti".

To su riječi koje muškarci ne žele čuti, a jedan od najvećih problema kod žena je što često generalizuju pa čak i spominju stvari koje su se dogodile prije deset ili dvadeset godina i koje nemaju nikakve veze s trenutnim razgovorom.

Potrebno je da se fokusirate na sadašnje argumente, a ne na njegov karakter ili ono u šta on vjeruje.

Zar nije zgodna?

Ovo je jedino pitanje za koje muškarci znaju da nemaju pravi odgovor.

Ako kažu da nije, vi ćete mu reći da se nikad ne slaže s vašim zapažanjima. Ako kaže da jeste, pomislićete da je on jedan od onih koji vole "šarati".

"Moj bivši"

Nikada nemojte pričati ili upoređivati bivšeg sa sadašnjim.

Ono što je bivši radio ili nije radio, sada nije ni bitno, a on vam je bivši zato što (valjda) postoji dobar razlog za to.

Upravo zato ne trebate na taj način povrijediti ego svog partnera i narušiti vaš odnos, piše "Minimagazin".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije