Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Žene otkrile tehniku s kojom najlakše dolaze do orgazma

Žene otkrile tehniku s kojom najlakše dolaze do orgazma
Foto: Pixabay | Žene otkrile tehniku s kojom najlakše dolaze do orgazma
N.N.

Generalno, muškarci lakše dolaze do orgazma nego žene, a upravo je tajna ženskog vrhunca ono što vječito zanima muškarce.

Odgovor donosi američka Nacionalna studija o seksu i ponašanju, koja je utvrdila da oko 91 odsto muškaraca te 64 odsto žena redovno postižu orgazam.

U istraživanju na oko 2.000 muškaraca i žena u dobi od 18 do 59 godina, ispitanici su anonimno odgovarali na pitanja o seksu u koji se upuštaju, a s krajnjim ciljem otkrivanja tehnike koja ženama  garantuje orgazam.

Na iznenađenje mnogih, a na veliko zadovoljstvo brojnih muškaraca, otkriveno je kako je to analni seks, koji je efikasan u 94 odsto slučajeva.

Ipak, od svih žena koje su učestvovale u studiji, tek oko 30 odsto je reklo kako se upušta u analni seks, što može činiti rezultate zavaravajućim.

Kao nastavak na tu studiju, portal Daily Star odlučio je provesti svoje istraživanje u kojem je učestvovalo gotovo 10.000 žena. Od njih je tek 14 odsto reklo da im je analni seks najbolji put za orgazam, dok su većini prednosti imale neke druge stvari.

Šta im je najlakši način dolaska do orgazma:

  • Za 36 odsto žena to je vaginalni seks (top dvije pozicije su ona gore i doggy style uz istovremenu stimulaciju klitorisa)
  • Za 26 odsto žena to je oralni seks
  • Za 24 odsto žena to je obostrana masturbacija
  • Za 14 odsto njih to je analni seks

Zaključak je da one koje žele analni seks to čine jer u njemu najviše uživaju, dok su drugima draži tradicionalniji načini stimulacije.

(24sata.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije