Ljubav i seks

Znaci da ste u vezi sa sitnom varalicom

Znaci da ste u vezi sa sitnom varalicom
Foto: Pixabay | Znaci da ste u vezi sa sitnom varalicom

Iako bismo rekli da je u pitanju varanje, stručnjak za veze Rebeka Dakin, otkriva da je flertovanje u virtuelnom svijetu, dopisivanje i neprimjerena komunikacija samo dio mikro-varanja. Prema njenim riječima, iako je slično emocionalnom varanju, ono ne uključuje dublje emocije, ali se često pretvori u nešto dublje i ozbiljnije.

Evo stvari koje mikro-varalice rade, a Rebeka upozorava, piše Daily Star, da pripazite na njih. Ako se ne osjećate u redu sa tim potezima, razgovarajte sa partnerom. Ako se neke stvari ne poprave u odnosu, razmislite do kada ćete nastaviti da budete u odnosu koji vam ne prija.

Održavanje otvorenog profila za upoznavanje na mreži

Ako ste u vezi i pristali ste na ekskluzivu, taj profil treba da obrišete i ugasite.

Slanje koketnih poruka

Ako partner flertuje s nekim u noćnom izlasku - to je neprihvatljivo. Isti standardi se odnose i na društvene mreže. Iako nema fizičke intimnosti, flertovanje na internetu je nepoštovanje.

Tajnoviti u pogledu svojih poruka

Ako partner krije poruke, možda ima nešto što želi da sakrije. Ne treba da skenirate njegov telefon, ali vjerujte svojoj intuiciji.

Seksting

Ako primijetite da partner šalje seksualne slike nekoj drugoj osobi to je znak da je vašem odnosu došao kraj, prenosi "Politikin magazin".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije