Zanimljivosti

Britanska milionerka živjela kao beskućnica u Milanu

Britanska milionerka živjela kao beskućnica u Milanu
Foto: Ilustracija | Britanska milionerka živjela kao beskućnica u Milanu

Britanska milionerka koja je nestala prije više od godinu dana pronađena je živa na ulicama Milana, a navodno pati od šizofrenog poremećaja. Takođe, njena porodica tvrdi da je nakon nasilne pljačke izgubila pamćenje.

Arijan Lak (51), koja tvrdi da je potomak slavne iranske Kadžari dinastije, pronađena je kako spava na jednoj od najprometnijih ulica u Milanu. Ona je misteriozno nestala iz svog doma u januaru.

Lakova, koja se bavila filmskom produkcijom i za koju se vjeruje da je milionerka, nestala je iz svog britanskog doma januara 2016. godine, nakon čega joj se gubi svaki trag. Porodica Lak nije imala drugog izlaza nego da se obrati privatnim detektivima, koji su je tražili mjesecima.

Posljednji put viđena je u svom domu, ali je porodica pretpostavila da bi mogla biti u Milanu, s obzirom na to da tamo ima dosta prijatelja.

Ono što je krajnje nejasno jeste zašto ni britanska ni italijanska policija nije bila uključene u potragu.

Navodno, pronašao ju je albanski privatni detektiv, koji je danima išao ulicama Milana i pokazivao njenu sliku.

Kada je naišao na grupu beskućnika, oni su mu rekli da su viđali Arijanu, te da je često posjećivala lokalnog frizera, iako je spavala s njima na ulici.

Čim je pronašao Arijanu, detektiv je pozvao njenu sestru da dođe u Milano, ali Arijana nije prepoznala sestru, samo je rekla da je opljačkana.

"Ne znam, ne mogu to objasniti... Mislim da sam hodala i da sam opljačkana, možda su me udarili u glavu", rekla je Arijana.

Ono što se zna odranije jeste da je Arijana bila zaljubljena u Milano, te da je često tamo odlazila. Kasnije se ispostavilo da je mjesecima živjela na ulicama Milana, te da je jela ono što joj prolaznici daju. 

Njena sestra Leila kaže da je iznenda nestala u januaru 2016. godine, kada je isključila telefon i niko joj nije mogao ući u trag.

"Ona je veoma jaka ličnost, ali je i bolesna. Odbija otići doktoru i ne želi da uzima lijekove jer misli da je trujemo", rekla je kratko Leila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije