Zanimljivosti

Djevojci uručio ugovor o Euru: Slanje poruka tokom penala strogo zabranjeno

Djevojci uručio ugovor o Euru: Slanje poruka tokom penala strogo zabranjeno
Foto: TikTok | Djevojci uručio ugovor o Euru: Slanje poruka tokom penala strogo zabranjeno
N.N.

Georgija Holmes iz Velike Britanije na TikToku je pokazala ugovor koji joj je dao dečko Džoel povodom Evropskog fudbalskog prvenstva.

"Nema šanse da sam jedina koja je primila pismo od dečka ususret Evropskom fudbalskom prvenstvu", napisala je uz video koji je lajkovalo skoro 50.000 ljudi.

"Ovaj mail pišem kao dokument s uslovima i odredbama za Evropsko prvenstvo koje će se održati od petka 11. juna 2021. do nedjelje 11. jula. Sad ću navesti vaše uslove i odredbe", započeo je muškarac pismo koje je nasmijalo mnoge.

Pravila su, između ostalog, uključivala da neće biti "interakcije s mobilnim telefonom", osim ako je on ne nazove da joj kaže "da se fudbal vraća kući".

Drugo pravilo glasi da ga nikad ne smije pitati kad se vraća kući, jer će provoditi većinu vremena u pubu. Klauzula tri ipak dopušta Georgiji da nazove dečka kada je riječ o hitnim slučajevima.

Poruke mu može slati samo na poluvremenu ili na kraju utakmice, jer njegova "puna pažnja mora biti usmjerena na igru". Slanje poruka tokom penala je strogo zabranjeno.

Takođe je dodao da bilo kakvo loše raspoloženje uzrokovano igrom ne smije shvatiti lično, a najavio je i da će se često kući vraćati u alkoholisanom stanju.

"Ako vjerujete da sam nešto propustio ili imate bilo koji drugi prijedlog, možete nazvati ili ugovoriti sastanak licem u lice kad god je to prikladno za vas. Hvala vam", završio je dokument.

Objava je nasmijala mnoge, pa i nju, iako je na kraju snimka napisala: "J*** se, Džoel!"

(Index.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije