Zanimljivosti

Džinovski jastuk u obliku hljeba postao hit na Amazonu

Džinovski jastuk u obliku hljeba postao hit na Amazonu
Foto: N.N. | Džinovski jastuk u obliku hljeba postao hit na Amazonu

Među brojnim proizdvodima koji se mogu kupiti na jednom od najvećih kupoprodajnih servisa na internetu Amazon nedavno se pronašao i džinovski jastuk u obliku hljeba, piše Insider.

Amazon je riznica neobično briljantnih proizvoda za koje nikada ne biste ni pomislili da su vam potrebni. U najnoviju grupu čudnih proizvoda nedavno se počela ubrajati i kombinacija dva jednostavna životna zadovoljstva - drijemanja i ugljikohidrata.

Naime, među mnoštvom artikala koji se prodaju na Amazonu nedavno se pronašao i jastuk u obliku hljeba. Ovaj 80 centimetara dug jastuk je koštao 11 dolara u vrijeme njegovoj pojavljivanja na internetu, a s obzirom na to da su pojedini proizvođači "pođonili" ideju cijene su počele varirati. Osim džinovske varijante od 80 centimetara, dostupne su i verzije od 28 i 60 centimetara.

Jastuk je dobio uglavnom pozitivne kritike od kupaca na Amazonu, tj. dobio je četiri od pet zvjezdica. Kupci su ga nazvali "divnim i jedinstvenim", a naročito su pohvalili njegovo udobno punjenje. Jedan klijent ga je nazvao jednim od najunikatnijih poklona za nekoga ko voli jastuke i/ili hljeb.

(klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije