Zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Fotografisala se na haubi policijskog auta pa uhapšena

Fotografisala se na haubi policijskog auta pa uhapšena
Foto: Instagram | Fotografisala se na haubi policijskog auta pa uhapšena
N.N.

Emmy Russ našla se pod istragom policije koja tvrdi da je njezino fotografisanje napravilo udubljenje na njihovom automobilu.

Želja za savršenom fotografijom ovu influenserku mogla bi skupo koštati.

21-godišnjakinja ima više od 160.000 pratilaca na Instagramu i ove godine pojavila se u njemačkom Big Brotheru.

Ranije ove sedmice na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na policijskom automobilu, uz koju je napisala da je uhapšena nakon te fotografije.

Kaže i kako je napustila policijsku stanicu s modricama te nakon radnog vremena.

Iako ona nije navela detalje, policija iz Hamburga na društvenim mrežama objavila je da su uhvatili ženu koja je pozirala na policijskom automobilu. Policija je kasnije utvrdila da je automobil oštećen, zbog čega je podnesena krivična prijava protiv mlade djevojke, a fotografiju koju je objavila tretiraju kao dokaz.

Osim toga, Russ je morala doći u policijsku stanicu zbog identifikacije.

"Istraga protiv nje je u toku i naplatiće joj se šteta (prema trenutnim procjenama) od nekoliko stotina evra", saopštilu su iz policije.

"Naš zahtjev: Da, naši policijski automobili mogu biti poprilično seksi! Dobrodošli ste da ih fotografišete! Ali pripazite da pritom ne budu oštećeni - sjedenje na njima ili penjanje definitivno je previše", dodali su.

Emmy je najavila kako će otkriti detalje incidenta, ali još uvijek nije to napravila. Ostavila je međutim komentar ispod objave policije u kojem ih je optužila da su obrisali njezine prethodne komentare.

"Policijo iz Hamburga, zašto stalno brišete moje komentare? Skrivate li nešto?" napisala je.

Njezin postupak podijelio je mišljenja, ali mnogi smatraju kako je čitava stvar otišla predaleko. Neki su se pitali kako je mogla udubiti haubu, dok se mnogi ustvrdili kako bi u svakom slučaju trebala preuzeti odgovornost za štetu koju je napravila.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije