Zanimljivosti

Jakna za pse košta 137.000 dolara

Jakna za pse košta 137.000 dolara
Foto: N.N. | Jakna za pse košta 137.000 dolara

Kompanija "VeryFirstTo", koja se bavi proizvodnjom odjeće za pse, stvorila je najskuplju jaknu za pse na svijetu pod nazivom "Doggy armor". Novi dizajn jakne sadrži dugmad napravljenu od 24-karatnog zlata u kombinaciji sa "Svarovski" kristalima i crnim dijamantima.

Jakna za pse koju je dizajnirala ova kompanija se trenutno prodaje po cijeni od 137.000 dolara, a osim skupocjenih dragih metala i kristala, jakna takođe može da zaštiti život kućnog ljubimca jer je otporna na oštrice noževa i ugrize drugih pasa.

Kompanija koja je stvorila ovu skupocjenu jaknu za pse je i ranije javnosti predstavljala luksuzne predmete pa su tako tokom premijere posljednjeg filma iz serijala o tajnom agentu Džejmsu Bondu predstavili luksuznu slikovnicu za djecu s likom čuvenog agenta 007.

Njihov novi proizvod, jakna za pse, sadrži zlatni tekstil, koji je ukrašen 24-karatnim zlatom. Za stvaranje jakne korištena je najsavremenija nanotehnologija, koja osim što štiti kožu kućnog ljubimca u svojim nitima sadrži veće količine zlata.

Klijenti koji žele da svom kućnom ljubimcu poklone ovakav odjevni komad takođe su u mogućnosti da posebno naruče jakne koje će osim zlata imati i veće količine "Svarovski" kristala i skupocjenih crnih dijamanata.

Tvorci jakne su naišli na kritike pojedinih udruženja za zaštitu životinja, koja su istakla da psima nije potreban ovakav luksuz te da bi se uloženi novac mogao iskoristiti i u druge svrhe.

Ipak, sami tvorci jakne za pse dodaju da je najbitniji faktor njihovog proizvoda sama zaštita kućnog ljubimca od neželjenih napada oštrim predmetom ili ugriza drugih pasa.

Materijal od kojeg je jakna napravljena je proizvod nanotehnologije, koji je i do 15 puta jači od čvrstih materijala kakvi su metali koji se koriste za oklope vojnika, a čak osam puta jači od kevlara koji se nalazi na prslucima za zaštitu od metaka.

"Zahvaljujući ovom proizvodu vaš dragocjeni ljubimac će biti zaštićen i glamurozan", rekao je osnivač kompanije "VeryFirstTo" Majkl Knobil.

Uz narudžbu ove skupocjene jakne za pse dolazi i usluga redovnog održavanja samog odjevnog materijala, tako da bi kućni ljubimac uvijek bio prikazan u savršenom svjetlu.

"Ako želite da vašem ljubimcu poklonite nešto veoma posebno za njegov rođendan, onda je ova jakna pravi izbor za vas", dodali su predstavnici kompanije "VeryFirstTo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije