Zanimljivosti

Kineskinja lažirala otmicu da bi raskinula s momkom

Kineskinja lažirala otmicu da bi raskinula s momkom
Foto: N.N. | Kineskinja lažirala otmicu da bi raskinula s momkom

Mnogi će se složiti da je prekidanje ljubavne veze nekada veoma teško, ali planiranje sopstvenog kidnapovanja i ubistva da bi se izbjegli neugodni razgovori u vezi s prekidom veze - zvuči suludo. Upravo to je i uradila jedna Kineskinja, koja nije željela da kaže svom momku da raskida s njim.

Žena koja ima 37 godina, iz grada Vuama, je uhapšena nakon što je lažirala kidnapovanje i ubistvo da bi izbjegla susret s momkom, koji navodno nije najboljeg finansijskog stanja.

Žena, koja se zove Ju, bila je u vezi s momkom Linom neko vrijeme, međutim tek nedavno je, nakon što je posjetila njegov dom tokom proslave Kineske nove godine, saznala da je on siromašan. Očigledno, njegovo finansijsko stanje je bilo presudno da ga ostavi.

Iz straha da Lin neće dobro prihvatiti odbijanje, Kineskinja je razvila plan po kojem će nestati, a zatim i preminuti.

Krajem februara, nakon razočaravajuće posjete Linovom rodnom gradu, Ju je nestala iz svog stana, a nekoliko minuta kasnije je nazvala svog momka da mu kaže da ju je kidnapovao bivši muž.

"Dođi i spasi me, moj bivši muž me kidnapovao. Dođi brzo, mislim da sam već na autoputu", rekla je Ju u telefonskom pozivu.

Da bi njena otmica djelovala stvarno, Ju je poslala i nekoliko tekstualnih poruka svom momku u kojima se predstavljala kao otmičar, u kojima ga je upozorila da će ona biti ubijena ako pozove policiju. Nakon toga je ipak poslala poruku u kojoj je tvrdila da je ubijena i da je njeno tijelo bačeno u jezero.

Kako nije mogao da pregovara s "otmičarem", Lin je nazvao policiju, koja je pregledala nadzorne kamere koje su upratile kretanje Kineskinje. Kamere su pokazale da je ona ušla u mali motel u gradu, a po dolasku na lice mjesta zatekli su je kako ležerno uživa u sobi i gleda televiziju.

Tokom ispitivanja djelovala je mirno i priznala je da je morala da lažira otmicu i ubistvo jer je saznala da je momak siromašan i nadala se da će je na ovaj način ostaviti na miru i nastaviti sa svojim životom.

Iz policije grada Vuama istakli su da će Kineskinja provesti narednih 10 dana u pritvoru zbog lažne dojave o otmici i ubistvu, a nakon toga će se naći pred sudom, koji će odrediti visinu kazne s kojom će se Ju suočiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije