Zanimljivosti

Koristio glodare da ne bi morao platiti sobu

Koristio glodare da ne bi morao platiti sobu
Foto: N.N. | Koristio glodare da ne bi morao platiti sobu

Rajan Sentel Stejt (37) iz države Juta, u Sjedinjenim Američkim Državama, krivično će odgovarati nakon što je priznao da je puštao glodare u bar tri različita hotela da slobodno lutaju, a zatim se žalio na njih kako bi dobio besplatnu sobu.

Sudeći po policijskim izvještajima, Rajan Sentel Stejt prijavljivao se u hotele u koje je krišom unosio glodare kao što su miševi i hrčci.

Kada bi došao u sobu, puštao bi glodare da slobodno hodaju, zatim bi zvao osoblje i žalio se zbog užasne higijene. Nakon toga bi zatražio da ga se oslobodi obaveze plaćanja sobe u tom hotelu. Ova taktika upalila je nekoliko puta, jer je optužen za ovo djelo u bar tri hotela, iako vlasti vjeruju da je prevario još nekoliko hotela u blizini.

Još nije u potpunosti jasno kako je Stejt na kraju uhvaćen, ali je, navodno, priznao da je krišom unosio i puštao na slobodu glodare u čak nekoliko hotela, kao i da je koristio ovaj način prevare kako bi mu osoblje hotela ponudilo besplatnu sobu.

Rajan Sentel Stejt sada se nosi sa pet optužbi, od kojih su čak dvije krađa sa prevarom. "Nakon čitanja ove priče, Šon Medina, asistent generalnog menadžera 'Hyatt House' hotela u Solt Lejk Sitiju, stupio je u kontakt s medijima kako bi izjavio da je njegov hotel bio žrtva prevare Rajana Stejta", obavještava KUTV.

(Odditty)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije