Zanimljivosti

Londonska firma nudi da putujete svijetom 80 dana i pijete koktele

Londonska firma nudi da putujete svijetom 80 dana i pijete koktele
Foto: Pixabay | Londonska firma nudi da putujete svijetom 80 dana i pijete koktele

Na stranici londonske firme "Mr Foggs", koja je vlasnik nekoliko popularnih barova i taverni, izašao je konkurs za potragu za svjetskim putnikom koji bi u ime "Mr Foggsa" proputovao svijet u 80 dana i iz gradova, poput Mumbaja, Hongkonga, Pariza, Njujorka, San Franciska, donio vrlo važne stvari "Mr Foggsu" u London koje su mu potrebne povodom otvaranja novog bara.

Zvuči kao uvod u kriminalistički film i kao ulaznica za neki od svjetskih zatvora, ali gospodin kakav jeste, "Mr Foggs" se ne bavi nikakvim ilegalnim aktivnostima, već je samo posvećen hedonizmu svih svojih prijatelja i posjetilaca.

Na putu ćete vjerovatno degustirati džin u raznim kombinacijama i mnogobrojne druge koktele, malo fotografisati i objavljivati to na društvenim mrežama, tu i tamo nešto napisati, a ne sumnjamo kako će vas "Mr Foggs" nagraditi izdašnim honorarom, piše Punkufer.hr.

Ako smatrate kako je napokon došlo vrijeme da proputujete svijet, i to u 80 dana, naravno na tuđi račun, istražite šta sve "Mr Foggs" još nudi i traži od vas, pa se prijavite za avanturu života do 27. avgusta na ovom linku.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije