Zanimljivosti

Muškarac "krivi" mačku što mu je žena opet trudna

Muškarac "krivi" mačku što mu je žena opet trudna
Foto: Ilustracija | Muškarac "krivi" mačku što mu je žena opet trudna

Jedan muškarac objavio je na Twitteru kako je njegova mačka "kriva" jer mu je supruga ponovo u drugom stanju, istakavši da je izbušila rupe na kondomu.

On je rekao kako je, nakon rođenja prvog djeteta, sa suprugom odlučio da malo sačekaju sa drugim djetetom dok se ne završi pandemija i kako bi se ona oporavila.

Naime, on je "optužio" mačku da je izbušila kondome, zbog čega je njegova žena ponovo u drugom stanju, iako to nisu planirali.

"Naša mačka je zlo genije. Mislim da je pametnija nego što mislimo", rekao je muškarac i opisao kako je naletio na kutiju sa razbacanim kondomima nakon što se mačka popela u fioku u kojoj ih je držao.

Nakon što je poslije nekoliko nedjelja njegova žena dobila simptome trudnoće, provjerio je fioku i vidio na kondomima otiske zuba i kandži.

Tada je shvatio da je mačka vjerovatno izbušila rupe na kondomu koji je koristio u noći kada je njegova žena ostala trudna.

U svakom slučaju, jednoga dana moći će da ispričaju zabavnu priču o tome kako je njegova supruga ostala trudna sa drugim djetetom.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije