Zanimljivosti

Najbolji restoran na svijetu smješten u "koralni greben"

Najbolji restoran na svijetu smješten u "koralni greben"
Foto: Pixabay/Ilustracija | Najbolji restoran na svijetu smješten u "koralni greben"

Kako izgleda najbolji restoran na svijetu i šta je potrebno da restoran postane najbolji. Ukusna hrana, nezaboravni ambijent, ljubazno osoblje ili besprekorna usluga?

Restoran "Koral", u okviru luksuznog hotela "Apurva Kempinski" u Nusa Dui, fantastičan je primjer i s pravom je proglašen najsavršenijim restoranom na svijetu prema "Travelers' Choice Awards 2021".

Svoju titulu, restoran "Koral" stekao je zahvaljujući svom jedinstvenom enterijeru - smješten je u akvarijumski prostor.

Šef restorana Andrea Astone vješto kreira vrhunski meni, koji sadrži guščju paštetu, vagiu govedinu i tartufe.

U restoranu "Koral", gosti mogu uživati u veličanstvenom iskustvu, a u pitanju je kombinacija talenata, lokalnih sastojaka, iznenađujućih kompozicija, koje ga pretvaraju u fantastičnu destinaciju na ostrvu bogova.

Akvarijum je sjajan način za opuštanje u balinežanskom duhu: daje vam priliku da uživate u vodenom svijetu, a da pritom ne morate zaroniti u besprekorne vode koje okružuju Bali.

Enterijer restorana je raskošan i odiše luksuznim vibracijama sa geometrijskim pločicama, izobiljem prirodne svjetlosti, zidovima od cigle.

(RTS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije