Zanimljivosti

Nije bilo dovoljno što su rođeni istog dana nego su na taj dan dobili i blizance

Nije bilo dovoljno što su rođeni istog dana nego su na taj dan dobili i blizance
Foto: Instagram/Printscreen | Nije bilo dovoljno što su rođeni istog dana nego su na taj dan dobili i blizance

Sijera Bler i njen vjerenik, Joze Irvin Džunior, rođeni su 18. avgusta, u razmaku od godinu dana. Na zajednički rođendan dobili su i blizance.

Par iz Klivlenda može da kaže mnogo toga na temu vjerovatnoće, ali ne zbog toga što su izučavali tu granu matematike već zbog toga što su dobili blizance na dan kada i oboje slave rođendan.

Tridesetdvogodišnja Sijera Bler i njen godinu dana mlađi vjerenik Hoze Irvin Džunior, rođeni su 18. avgusta i radovali su se dolasku beba koji je, prema procjenama ljekara trebalo da se desi nekoliko nedjelja nakon zajedničkog rođendana.

Svi njihovi planovi promijenili su se kada je Blerova 17. avgusta od ljekara saznala da se jedna beba spustila i okrenula kao da se spremila za izlazak iz maminog stomaka. To je bilo veoma neobično s obzirom na to da termin porođaja nije bio blizu.

Buduća mama je obaviještena da bi za nju bilo najbezbjednije da rodi blizance putem carskog reza.

Bilo je oko 16.30 kada je Sijera Bler stigla na prijemno odjeljenje klinike Hilkrest u Klivlendu zbog carskog reza.

Shvativši da ih samo nekoliko sati dijeli od rođendana, Irvin je pitao ljekarski tim koji je vodio računa o njegovoj partnerki da li bi bilo bezbjedno da sačekaju do poslije ponoći da bi je porodili.

Utvrđeno je da nema posebnog rizika od odlaganja carskog reza nekoliko sati. Irvin je onda zamolio Sijeru da sačeka da svi imaju isti rođendan.

"Možemo da pravimo samo jednu ogromnu proslavu, da uradimo sve u isto vrijeme. To bi bilo lijepo", rekao je Irvin za časopis Pipl opisujući buduće rođendanske zabave koje je zamisllio u vrijeme kada je sa partnerkom donosio odluku o odlaganju porođaja.

(RTS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije