Zanimljivosti

Osveta muškarca: Prodajem vjenčanicu za pet funti, nije istrošena kao vlasnica

Osveta muškarca: Prodajem vjenčanicu za pet funti, nije istrošena kao vlasnica
Foto: Printscreen TikTok | Osveta muškarca: Prodajem vjenčanicu za pet funti, nije istrošena kao vlasnica

Jedan muškarac pokušao je da se osveti bivšoj vjerenici tako što je njenu vjenčanicu stavio na prodaju na Facbooku za samo pet funti.

Prilično grub sadržaj oglasa pokazuje ljutnju prodavca: "Vjenčanica na prodaju, veličina - za debele, pristajala bi krupnoj hrabroj dami slobodnog stila. Imao sam sreće pa je nudim potpuno novu, što se ne može reći za onu koja ju je nosila, i koja je dobro potrošena."

Oglas je brzo podijeljen na društvenim mrežama i lako prikupio skoro pola miliona pregleda, ali i šokirala mnoge, koji su se pitali kakva priča stoji iza ljutitog muškarca.

Neki smatraju da je riječ o nevjesti koja je pobjegla sa vjenčanja, dok drugi u komentarima kritikuju opis veličine "za debele" i nadaju se da je žena dobro i da je odlično što se nije udala.

Drugi smatraju da je razlog ovakvog ponašanja bijesnog muškarca opravdan time što ga je "vjerenica možda izneverila ili prevarila".

Za sada nije objavljeno šta se zapravo dogodilo, i tako uzrokovalo neobičnu prodaju, ali je očigledno da par nije zajedno.

(RTS)

@pduck11 Omg  #stockton #uk #unitedkingdom #omg #fyp #viral #cheater #cheatersgetcaught #cheating #onlyinmycalvins  Oh No - Kreepa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije