Zanimljivosti

Prigovarala jer nema kadu, napravio joj "jacuzzi" od kamiona za smeće

Prigovarala jer nema kadu, napravio joj "jacuzzi" od kamiona za smeće
Foto: Facebook | Prigovarala jer nema kadu, napravio joj "jacuzzi" od kamiona za smeće

Dejv Istvud proveo je dvije godine gradeći novi dom za sebe i svoju partnericu, Helen Ketlboro, u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Tokom gradnje morali su se preseliti i stanovati u svojoj garaži, što znači da nisu imali nikakav luksuz. Helen je za to vrijeme najviše nedostajalo uživanje u kadi, jer su u graži imali samo tuš, prenosi mirror.co.uk.

Ovoj 60-godišnjakinji najviše je nedostajalo vrijeme koje je provodila uživajući u toploj kupki, što je često spominjala svom partneru. Jednog dana njemu je dosadilo slušati njezino prigovaranje i jadikovke pa je odlučio uzeti stvari u svoje ruke te napraviti joj vlastiti jacuzzi - i to u starom kamionu za odvoz smeća.

Dejv (63) je za jacuzzi iskoristio stari kamion za smeće, koji je koristio tokom izgradnje njihovog doma, te ga je napunio toplom vodom i gelom za tuširanje. Zbog nedostatka struje, mjehuriće je napravio ručnom bušilicom, tako što je doveo vazduh do vode. Nakon što se voda ugrijala, Helen je ušla u svoju kupku i uživala s jednom čašicom vina.

"Ovo je bio pravi raj za mene, bilo je stvarno divno malo se opustiti. Koristili smo tuš u garaži tako da mi je ovo namakanje stvarno odgovaralo. Dvije godine smo u garaži, a ja sam se stalno žalila na kadu pa me Dejv odlučio ušutkati. Jednom kada sam ušla u vodu, nisam više htjela izaći iz nje", ispričala je Helen.

Kaže kako su vodu ugrijali na suncu tokom nekoliko dana pa je uvijek bila u iščekivanju svoje kupke, a kada je završila s njom, ostatkom vode su zalili cvijeće pa vodu nisu potrošili uzalud. "Nakon dvije godine prigovaranja, napokon je dobila svoju kupku. Potpuno je uživala u njoj, samo malo vode i mjehurića me spasilo od bolova u uvu", našalio se Dejv.

(Večernji list)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije