Zanimljivosti

Protrljao sladoled o međunožje pa ga predao mušteriji

Protrljao sladoled o međunožje pa ga predao mušteriji
Foto: Printscreen YouTube | Protrljao sladoled o međunožje pa ga predao mušteriji

Pravi skandal izbio je u Ujedinjenom Kraljevstvu, kada je dostavljač pice "Domino’s Pizza" iz za sada nepoznatog razloga protrljao sladoled o međunožje, prije nego što ga je predao mušteriji.

Kako navode svetski mediji, dostavljač je pozvonio na vrata 31-godišnjem Džonatanu Teriju u Bakingemšajeru i donio mu sladoled. Sve je bilo normalno, dok ga djevojka nije pozvala...

"Oko 20 minuta pošto nam je stigla dostava, htio sam sa društvom da pojedemo sladoled, ali me je u tom trenutku pozvala djevojka. Kazala mi je: "Nadam se da nisi jeo sladoled koji su ti poslali iz 'Domino's'. Rekla mi je da pogledam snimak sa ulaznih vrata", kazao je Teri.

Kada je vidio šta se desio, žalio se poznatom lancu proizvođača pice, istakavši da je čin dostavljača bio "neprijatan i bez ikakvog poštovanja" i kazao da tamo više neće naručivati hranu, prenosi "Sputnik".

Oni znaju kako se najbolje koriste posljednji sunčani sati i provode se nemoguće dobro

"Domino's" su se oglasili saopštenjem i istakli da im je "jako žao zbog snimka koji su vidjeli" i kazali da je ponašanje dostavljača neprihvatljivo. Takođe, poznata kompanija kazala je da su pokrenuli zvaničnu istragu povodom akta čovjeka koji je donio sladoled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije