Zanimljivosti

Sreća stiže s novim linijama na dlanu

Sreća stiže s novim linijama na dlanu
Foto: N.N. | Sreća stiže s novim linijama na dlanu

Čitanje linija sa dlanova i proricanje sudbine veoma je popularno na Tajlandu, tako da je jedna preduzetnica došla na ideju da otvori salon za tetoviranje koji će praviti nove linije na dlanovima mušterija.

Radnici ovog salona za tetoviranje ističu da je svako tvorac svoje sreće te da se s novim linijama na dlanu sreća može promijeniti nabolje.

Sve što je potrebno da uradite je da posjetite ovaj salon za tetoviranje u Nontaburiju na Tajlandu i zatražite da vam istetoviraju nove linije života, sreće, zdravlja ili ljubavi.

Radnici salona su navodno veliki stručnjaci kada je u pitanju čitanje sudbine s dlana, pa će tako klijentu koji nije siguran koja linija na dlanu šta označava oni rado izaći u susret i objasniti sve tehnike čitanja sa dlana. Nakon što utvrde koja linija označava život, sreću ili ljubav, po želji klijenta majstori za tetovaže mogu izmijeniti izgled linija ili naglasiti određenu.

Vjeruje se da je ovo prvi salon ovakvog tipa na Tajlandu, a osnovala ga je Ajarn Ple, koju često nazivaju Profesorica Ple.

Ona ističe da se poslom prvo počela baviti u ranoj mladosti kada je tetovirala obrve, ali da je u međuvremenu naučila mnogo o čitanju i proricanju sudbine sa dlanova, zbog čega je odlučila da proširi svoju djelatnost.

Pleova ističe da je ona savršen primjer toga kako linije na dlanu mogu uticati na život čovjeka. Ona je u početku sama sebi istetovirala nove linije, nakon čega je pokrenula ovaj veoma uspješan biznis na Tajlandu. Ona dodaje da pored nje postoji još veliki broj primjera žena koje su tetovirale nove linije na dlanu i čiji se život promijenio preko noći.

Fotografije sa društvenih mreža ovog salona prikazuju da za novu tehniku vlada veoma veliko interesovanje, a pojedini klijenti stoje u redu i čekaju na tetoviranje dlanova. Mnogi od njih su rekli da ne vjeruju baš mnogo u ovu tehniku i mogućnost da jedna tetovaža može da utiče na životne aspekte ljubavi, zdravlja ili sreće, ali da su ipak odlučili da urade tetovaže za svaki slučaj ukoliko se tehnika dokaže istinitom.

Postoje i oni koji novi biznis Ajarn Ple smatraju običnom prevarom, te da je uticaj na život pojedinca na ovaj način jedna velika glupost.

Oni su istakli na društvenim mrežama da ako je tetoviranje dlanova zaista nekom pomoglo, onda na svijetu sigurno ne bi bilo više gladnih i siromašnih.

(Odditycentral.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije