Zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Šta feng šui kaže o tome kako treba da izgledaju ženske tašne?

Šta feng šui kaže o tome kako treba da izgledaju ženske tašne?
Foto: Pixabay/Ilustracija | Šta feng šui kaže o tome kako treba da izgledaju ženske tašne?
N.N.

Sreća i bogatstvo, privlačenje izobilja, česta su tema u feng šui veštini.

Sve što imamo u kući i što nosimo sa sobom može da privuče dobre stvari ako ih upotrebimo na pravi način. Uz pomoć ova tri feng šui savjeta, saznajte kako da organizujete vašu torbu da bi vam donijela uspjeh i novac.

1. Nikako otvorena

Torbu uvijek držite zatvorenu, to je dobra navika, a i preporučeni ritual da novac ostane u njoj, a ne da se odliva. Radi sigurnosti, tašnu uvijek nosite uz tijelo. Kako biste je dodatno osigurali od krađe, ubacite u neku manju pregradu amajliju i neka ostane tu.

Trudite se da vam i tašna i novčanik uvijek budu čisti i uredni.

2. Posvetite joj pažnju

Ženska navika da u njoj uvijek bude svega i svačega je vrlo loša po feng šui principima. Na kraju svakog dana provjerite šta je suvišno, izbacite i po potrebi prebrišite ručke ili kaiš. I ne zaboravite - nikad ne ostavljate torbu na podu, jer se ovim postupkom "odbijaju" pare i "odliva" bogatstvo.

3. Odaberite boju koja donosi prosperitet

Crvena je za sreću i zaštitu, crna za povišicu i uspjeh u kraijeri, zlatna i crvena zajedno daju sreću i blagoslove, ljubičasta i srebrna zajedno stvaraju luksuz i bogatstvo, dok je zelena donosi množenje novca i nove dobitke.

(Novosti.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije