Zanimljivosti

Tinejdžer pokušao da sakrije konja u stanu

Tinejdžer pokušao da sakrije konja u stanu
Foto: Pixabay | Tinejdžer pokušao da sakrije konja u stanu

Tinejdžeru (19) prijeti kazna od tri mjeseca do pet godina zatvora zbog krađe konja i pokušaja da ga sakrije konja u svom stanu na trećem spratu zgrade.

Kada su policajci u Vejherovu, u Poljskoj, primili hitni poziv o čovjeku koji je pokušao da odvede konja do gornjih spratova lokalne stambene zgrade, pomislili su da je to bila šala. Međutim, osoba sa druge strane linije nije se smijala i bila je ozbiljna.

Insistirali su da je na stepeništu njihove zgrade pojavio pravi konj koji se penjao, a stanovnicima zgrade bila je potrebna pomoć policije. Policija je nevoljko poslala ekipu da istraži, ali su bili šokirani kada su otkrili da je priča pozivaoca potvrđena.

Zaista je jedan mladić vodio odraslog konja na gornje spratove stambene zgrade koji je izgledao kao da se svađao sa nezadovoljnim komšijama pokušavajući da ga spriječi.

“Mladić je pokušavao da uvede kobilu u stepenište višeporodične zgrade“, rekla je za Radio Gdanjsk Aneta Potrikus, portparolka okružnog policijskog štaba u Vejherovu.

Policajci su kasnije saznali da je neimenovani 19-godišnjak koji je pokušavao da uvede konja u svoj stan na trećem spratu ukrao životinju i da je pokušavao da je sakrije, u slučaju da neko dođe povodom krađe konja.

(ZanimljovostDana)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije